Tel: +36 30 574 5859 E-mail: fitnessgepberles@gmail.com

Szobabicikli, elliptikus gép és futópad bérlés

Facebook
  • otthoni edzőterem futópad bérlés
    2017. június 28
    7952
    Eldöntötted, hogy belevágsz, mert nincs időd eljárni sportolni? Nincs kedved tökéletes testű idegenek közé menni, akik szakértő szemekkel méregetnek, miközben te mozogsz? Elmagyarázzuk, hogyan tehetsz szert TE is egy otthoni edzőteremre a lehető legegyszerűbben.
  • Kezdő lépések - futópadosoknak - futópad bérlés
    2018. február 21
    3659
    Lépj előre az egészségedért!
    Kezdőlépésként, ha már megvan a szerelésed a futáshoz, fontos pár dolgot megjegyezni a futópadon történő futásról. A lehető legfontosabb, ha úgy érzed rosszul vagy, szédülsz, vagy bármilyen vészhelyzet áll fent, a készüléken lévő nagy piros gombot megnyomva azonnal megáll a futószalag, vagy ha teheted, akkor kapaszkodva, terpeszállásban áll ki a két szélére a gépnek.
  • futás és kütyük - futópad bérlés
    2018. február 02
    3460
    A különböző egészséget támogató mobiltelefonos applikációk ma kimondottan nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen a telefonunkkal napi szinten kapcsolatban állunk – így tökéletesen „kézben” tarthatjuk az egészségünket!
    A Play Store-ban az Androidos felhasználók rengeteg ilyen applikációt találhattok meg, amelyek nem csak hasznosak, de ingyenesek is – továbbá szinte teljesen személyre szabhatóak!
  • A csontritkulás ellen
    2017. október 31
    3638
    A sportnak számos előnyét ismerjük: hatékonyan csökkenti a testsúlyt, fittebbek, egészségesebbek leszünk, pozitívan hat a szellemi működésünkre, csökkenti a stresszt és megteremti a megfelelő testi és lelki egyensúlyt. A mozgás minden korosztály számára fontos, de idősebb korban különösen figyelnünk kell rá.
  • A futópad mint személyi edző futópad bérlés
    2017. október 26
    3899
    Az edzőterembe nem tud mindenki eljutni vagy nem is akar. Az időhiány ellenszere, ha futópadot bérlünk, így rengeteg időt spórolhatunk meg. Ráadásul a személyi edzőről sem kell lemondanunk. A megoldás egyszerűbb, mint gondolnád!
  • A fiatalság megőrzése
    2017. október 19
    3579
    A sportolás jótékony hatásait nem lehet elégszer hangsúlyozni. Nem csupán fizikai állóképességünket javítja, illetve testsúlyunk karbantartására szolgál, hanem kiváló hatással van szervezetünk belső működésére is.
  • A mozgás a stressz ellenszere futópad bérlés
    2017. október 11
    3852
    Túl elfoglalt és feszült vagyok a mozgáshoz – halljuk gyakran, esetleg mi magunk is ezzel érvelünk, amikor a sportról van szó. A stressz fizikai tüneteket és komoly betegségeket is okozhat szervezetünkben, így a legjobb az lenne, ha el tudnánk kerülni a stresszes életmódot. Azonban mai világunkban ez csak nagyon keveseknek adatik meg, így meg kell tanulnunk levezetni.
  • Nyári lendület
    2017. október 04
    3450
    Lassan, de biztosan megérkezik az ősz, a nyári évszaknak pedig visszavonhatatlanul is vége. Ha már formába hoztad magad a nyáron, tartsd meg a lendületed és sportolj a hűvösebb évszakokban is! A hőmérséklet folyamatosan csökken, a nappalok rövidülnek, de ne csüggedj, hiszen a rendszeres testmozgásra az év minden szakában van lehetőség.
  • Tippek a futáshoz futópad bérlés
    2017. szeptember 30
    4024
    Sokan azt gondolhatják, hogy a futás monoton, unalmas időtöltés, pláne, ha egyedül végzi azt az ember. Ennek elkerülése érdekében mutatunk 5 tippet, amivel te is elkerülheted, hogy unalmassá váljon a sportolás!
  • Melyik fitneszgépet válasszam szobabicikli, eliptikus tréner, futópad bérlés
    2017. augusztus 11
    3954
    Eldöntötted, hogy belevágsz az otthoni edzésbe, de nem tudod melyik fitneszgépet érdemes választanod? Bérelhető gépeinkről összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat, hogy megkönnyítsük számodra az otthoni edzést és a lehető legjobban érezd magad
  • Robust T2 futópad bérlés
    2017. augusztus 03
    4144
    Kisebb lakásba, kezdőknek ajánlott, egyszerű futópad. Könnyen megtanulod kezelni, mert a legfontosabb alap programokat tartalmazza. Idősebbek számára különösen kedvező, hogy sétára is egyszerűen használható. Ha akarod, olyan lesz, mintha a nappaliban túráznál. Nagyobb gyerekeid, kamaszok számára kifejezetten előnyös a rövidebb lépéshosszúsága – jobban elérik a kapaszkodót és a kezelőszerveket. A futópad bérlés kipróbálásához különösen ajánlott modell.
  • otthoni futópad bérlés
    2017. július 27
    16071
    Akkor is berendezhetsz magadnak otthon egy mini edzőtermet, ha nincs erre külön helyiséged. Egy egyszerű futópad kis lakásba is elhelyezhető, a szomszédok zavarása nélkül is elkezdheted az otthoni tréningezést.



    Rávetted magad a rendszeres sportolásra, de túl félénk vagy ahhoz, hogy bemerészkedj a „profik” közé? Jó hír, hogy néhány egyszerű ötlettel otthon is berendezhetsz magadnak egy egyszerű edzőtermet. A fitneszgépek bérlése abban is segít, hogy a legkisebb befektetéssel tudd elkezdeni az otthoni sportolást.
  • nyújtás edzés előtt - futópad bérlés
    2017. július 20
    4350
    A fitnesz örömet okoz: kikapcsol, feltölt, aerob hatása révén fokozza a szervezetünk edzettségi szintjét, és nem mellékesen szuper alakot is kölcsönöz számunkra. A fitneszgépek bérlésénél már megfigyeltük, hogy sokan nagy vehemenciával vetik rá magukat a gépre, majd döbbenten tapasztalják, hogy ez így, hirtelen belecsapva az edzésbe, nem annyira jó érzés, mint előtte képzelték.
    Ha fitneszgépet bérlünk, legyen az futópad, szobabicikli vagy elliptikus tréner, fontos odafigyelni az edzés előtti megfelelő előkészületekre. Akár állóképességünkön szeretnénk javítani, akár rehabilitációs céllal szeretnénk, akár a fogyás a cél, mindenképp bemelegítéssel kell kezdenünk az edzést, - és mindenképp le kell vezetnünk a végén, hogy hosszú távra konzerváljuk a pozitív egészségügyi hatásait.
    Mutatunk pár bevált tippet otthoni bemelegítésre, és edzés utáni levezetésre, hogy a fitneszgép bérlés elérje maximális célját: az örömteli edzések élményét!
  • kellő folyadékbevitel futópad bérlés
    2017. július 14
    3785
    A szervezet fontos lételeme a víz. Testünk 60 százalékát adja, így érthető, hogy a nem megfelelő folyadék pótlása rendkívül káros hatással lehet az emberi szervezetre.

    Akárcsak a hétköznapi életben, edzés közben is különösen fontos a megfelelő folyadék pótlása. A dehidratációnak, azaz a kiszáradásnak már kezdetben is jellemző tünetei lehetnek, de súlyos esetben már szerveinket is érintheti.
  • nappali edzőterem futópad bérlés
    2017. május 31
    4216
    Vannak az állandó kifogáskeresők, és vannak olyan személyek, akik tényleg nem tudnak elmenni munka előtt, vagy után futni, úszni, vagy esetleg az edzőterembe.
  • futópad bérlés előnyei
    2017. május 17
    3968
    Az otthoni testmozgás manapság már nem csak azt jelenti, hogy reggelente fekvőtámaszok és felülések tucatjaival hangolódunk a napra. A futópad bérlése ma már teljesen megszokott és bejáratott útja annak, ha otthon akarunk edzeni a nappaliban.