Tel: +36 30 574 5859 E-mail: fitnessgepberles@gmail.com

Szobabicikli, elliptikus gép és futópad bérlés

Facebook

Ne veszíts a nyári lendületből!

2017. október 04
3448
Nyári lendület

Lassan, de biztosan megérkezik az ősz, a nyári évszaknak pedig visszavonhatatlanul is vége. Ha már formába hoztad magad a nyáron, tartsd meg a lendületed és sportolj a hűvösebb évszakokban is! A hőmérséklet folyamatosan csökken, a nappalok rövidülnek, de ne csüggedj, hiszen a rendszeres testmozgásra az év minden szakában van lehetőség. A fokozatosan rövidülő nappalok és az egyre hosszabb éjjelek miatt egyre inkább visszaszorulunk a lakásba. A rendszeres otthoni sportolással akár az előnyünkre is fordíthatjuk az időjárás kellemetlenségeit. 

Tartsd meg a nyári alakod!

A nyaralásra mindenki igyekszik a legjobb formáját hozni, ezért már kora tavasszal elkezdünk sportolni. Ezt a melegebb, kellemesebb időben könnyebb is megtenni, hiszen hosszabbak a nappalok, jobb az időjárás és előttünk lebeg a cél: az áhított alak. De a nyár elmúltával is lehetünk fittek, ha nem hagyjuk abba a sportot és a hűvösebb évszakokban is folytatjuk azt.

Ha nem sikerült idén elérni az álomalakot vagy a nyaralás alatt feljött egy-két plusz kiló, akkor szintén megoldást nyújt a testmozgás. 

Eső és sötét ellen sportolj a lakásban!

Az esős és hideg időszakokban is fontos, hogy megtartsuk a lendületünket. Ezt a legkönnyebben megfelelő motivációval érhetjük el. Tűzzük ki a célt: egészségünk megőrzése, nyári alakunk megtartása, esetleg a következő bikini szezonig az álomalak megszerzése. Ha kint hűvös van és esik az eső, akkor sportolj bent! Bérelj futópadot, kerékpárt vagy elliptikus gépet és kezdj bele a mozgásba!

Nem kell amiatt sem aggódnod, hogy hamarabb sötétedik, ráadásul a lakásban kényelmesen, akár televíziózás vagy zenehallgatás közben mozoghatsz. 

Ne feledd, a testmozgás ugyanolyan fontos az őszi időszakban is, mint nyáron. Szervezetünk számára a megfelelő táplálkozás és folyadékbevitel mellett elengedhetetlen a sport megléte is. Ne veszíts a nyári lendületből, hanem tartsd meg ősszel is! A rendszeres sportolás ráadásul növeli a szervezetünk ellenálló képességét a betegségekkel szemben is ( például megfázás ).