Tel: +36 30 574 5859 E-mail: fitnessgepberles@gmail.com

Szobabicikli, elliptikus gép és futópad bérlés

Facebook
  • otthoni edzőterem futópad bérlés
    2017. június 28
    7952
    Eldöntötted, hogy belevágsz, mert nincs időd eljárni sportolni? Nincs kedved tökéletes testű idegenek közé menni, akik szakértő szemekkel méregetnek, miközben te mozogsz? Elmagyarázzuk, hogyan tehetsz szert TE is egy otthoni edzőteremre a lehető legegyszerűbben.
  • fitneszgép bérlés otthonra
    2019. június 02
    3499
    Te sem abba a csoportba tartozol, aki egy 8 órás kimerítő munka után, széles mosollyal és szapora léptekkel vágja keresztül magát a városon és egyenesen a konditerem felé veszi az irányt? Meg tudjuk érteni!
  • Melyik fitneszgépet válasszam szobabicikli, eliptikus tréner, futópad bérlés
    2017. augusztus 11
    3954
    Eldöntötted, hogy belevágsz az otthoni edzésbe, de nem tudod melyik fitneszgépet érdemes választanod? Bérelhető gépeinkről összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat, hogy megkönnyítsük számodra az otthoni edzést és a lehető legjobban érezd magad
  • Robust T2 futópad bérlés
    2017. augusztus 03
    4144
    Kisebb lakásba, kezdőknek ajánlott, egyszerű futópad. Könnyen megtanulod kezelni, mert a legfontosabb alap programokat tartalmazza. Idősebbek számára különösen kedvező, hogy sétára is egyszerűen használható. Ha akarod, olyan lesz, mintha a nappaliban túráznál. Nagyobb gyerekeid, kamaszok számára kifejezetten előnyös a rövidebb lépéshosszúsága – jobban elérik a kapaszkodót és a kezelőszerveket. A futópad bérlés kipróbálásához különösen ajánlott modell.
  • otthoni futópad bérlés
    2017. július 27
    16071
    Akkor is berendezhetsz magadnak otthon egy mini edzőtermet, ha nincs erre külön helyiséged. Egy egyszerű futópad kis lakásba is elhelyezhető, a szomszédok zavarása nélkül is elkezdheted az otthoni tréningezést.



    Rávetted magad a rendszeres sportolásra, de túl félénk vagy ahhoz, hogy bemerészkedj a „profik” közé? Jó hír, hogy néhány egyszerű ötlettel otthon is berendezhetsz magadnak egy egyszerű edzőtermet. A fitneszgépek bérlése abban is segít, hogy a legkisebb befektetéssel tudd elkezdeni az otthoni sportolást.
  • nappali edzőterem futópad bérlés
    2017. május 31
    4216
    Vannak az állandó kifogáskeresők, és vannak olyan személyek, akik tényleg nem tudnak elmenni munka előtt, vagy után futni, úszni, vagy esetleg az edzőterembe.
  • futópad bérlés előnyei
    2017. május 17
    3967
    Az otthoni testmozgás manapság már nem csak azt jelenti, hogy reggelente fekvőtámaszok és felülések tucatjaival hangolódunk a napra. A futópad bérlése ma már teljesen megszokott és bejáratott útja annak, ha otthon akarunk edzeni a nappaliban.
  • óvatos sportolás futópad bérlés
    2017. május 02
    4204
    A túlsúlyos és elhízott emberek nem végezhetnek akármilyen testmozgást, és nem csak azért, mert fizikailag nem bírnák a kellő megfontoltság nélkül megtervezett edzéstervet. Egy túlsúlyos ember ízületeire a mozgás alkalmával sokkal nagyobb nyomás nehezedik, és ez a szokásosnál nagyobb igénybevétel súlyos egészségügyi gondokat okozhat számára a későbbiekben.
  • Rehabilitáció futópad bérlés
    2017. április 20
    3968
    A megfelelő fitneszgépek beszerzésével, a szakember utasításainak megfelelően már otthonunkban is elvégezhetjük a szükséges edzésmunkát, hogy minél hamarabb visszanyerjük, vagy a lehető legközelebb kerüljünk a baleset, vagy műtét előtti formánkhoz. A szobabicikli, az elliptikus tréner és a futópad bérlés ehhez nyújt segítséget. A szakember szerepét nagyon fontos kihangsúlyoznunk, a szobabicikli, a futópad, vagy az elliptikus tréner használata ugyanis csak szakszerűen összeállított edzésterv mellett érheti el a kívánt hatást.
  • Kismama torna futópad bérlés
    2017. április 01
    4327
    Várandóság ideje alatt a legtöbb kismamának komoly változásokon megy át a teste, és ez teljesen természetes, nincs ezen semmi szégyellnivaló. A szülés után azonban minél hamarabb szeretnék visszanyerni korábbi formájukat, az új jövevény, valamint egyéb tennivalók mellett erre sokaknak azonban nem kínálkozik megfelelő megoldás.
  • Idős torna futópad bérlés
    2017. március 15
    4848
    A sportolás, a testedzés jótékony hatásai minden életkorban érvényesülnek, és hiba lenne azt hinni, hogy az idősek nem sportolhatnak. Az idős emberek is ugyanúgy végezhetnek testmozgást, mint a fiatalok, sőt, esetükben elmondható, hogy a hosszú élet titka a rendszeresen végzett sportolás.