Tel: +36 30 574 5859 E-mail: fitnessgepberles@gmail.com

Szobabicikli, elliptikus gép és futópad bérlés

Facebook

Kezdő lépések – futópadosoknak

2018. február 21
3652
Kezdő lépések - futópadosoknak - futópad bérlés

Kezdő lépések – futópadosoknak

 

Lépj előre az egészségedért!

Kezdőlépésként, ha már megvan a szerelésed a futáshoz, fontos pár dolgot megjegyezni a futópadon történő futásról.  A lehető legfontosabb, ha úgy érzed rosszul vagy, szédülsz, vagy bármilyen vészhelyzet áll fent, a készüléken lévő nagy piros gombot megnyomva azonnal megáll a futószalag, vagy ha teheted, akkor kapaszkodva, terpeszállásban állj ki a két szélére a gépnek.

 

futópad bérlés a lakásba

A futópadon akár kedvenc műsorunk közben is futhatunk-tömény praktikum.

 

 

Miket érdemes beállítanod a futópadon?

 A sebességet, a dőlésszöget, a kapaszkodón található gombok funkcióit.  Továbbá a saját adataidat is betáplálhatod a futópad központi egységébe, mint például a nemed, korod, testsúlyod.  Első alkalommal még ne használd a gyári beállításokat, hanem próbáld azokat személyre szabni a te igényeidnek megfelelően.
Amikor már kialakult a saját edzés tempód, akkor már érdemes kipróbálnod a gyári programokat, amelyek teljesítésében futópad bérlés esetén tőlünk, de akár egy személyi edzőtől is kérhetsz segítséget, akivel összeállíthatod az edzésprogramodat.

A futópadon való futással, ha heti 1-2 alkalommal legalább 20-30 percen keresztül edzel, már jó eredményeket érhetsz el az egészségedre nézve. A futópad bérlés után nem kell aggódnod az ízületeidért, mert a futópad tökéletesen alátámasztja a lábadat futás közben, emellett puhább felületet biztosít, mint a kültéri beton. Természetesen csak akkor óvhatod az ízületeidet, és az izmaidat, ha előtte bemelegítesz, többek közt egy laza sétával. Nagyon fontos, hogy ne feledkezz meg soha a megfelelő bemelegítésről futás előtt!

 

futópad bérlés ízületkímélő futás

A futópad biztosítja az ízületkímélő futási környezetet.


Pozitívuma a futópadon teljesített futásnak, hogy kontrollált tempóban futhatsz, egyenletes a talaj a lábad alatt, így biztosan nem érhet sérülés – a szabadtéri futásnál, ha nem figyelsz, akár egy kőre is ráléphetsz, ami igencsak fájdalmas élménnyel járhat. Nem is beszélve a szeszélyes időjárás biztosította kihívásokról.

címkék: