Tel: +36 30 574 5859 E-mail: fitnessgepberles@gmail.com

Szobabicikli, elliptikus gép és futópad bérlés

Facebook
  • Robust T2 futópad bérlés
    2017. augusztus 03
    4144
    Kisebb lakásba, kezdőknek ajánlott, egyszerű futópad. Könnyen megtanulod kezelni, mert a legfontosabb alap programokat tartalmazza. Idősebbek számára különösen kedvező, hogy sétára is egyszerűen használható. Ha akarod, olyan lesz, mintha a nappaliban túráznál. Nagyobb gyerekeid, kamaszok számára kifejezetten előnyös a rövidebb lépéshosszúsága – jobban elérik a kapaszkodót és a kezelőszerveket. A futópad bérlés kipróbálásához különösen ajánlott modell.
  • otthoni futópad bérlés
    2017. július 27
    16071
    Akkor is berendezhetsz magadnak otthon egy mini edzőtermet, ha nincs erre külön helyiséged. Egy egyszerű futópad kis lakásba is elhelyezhető, a szomszédok zavarása nélkül is elkezdheted az otthoni tréningezést.



    Rávetted magad a rendszeres sportolásra, de túl félénk vagy ahhoz, hogy bemerészkedj a „profik” közé? Jó hír, hogy néhány egyszerű ötlettel otthon is berendezhetsz magadnak egy egyszerű edzőtermet. A fitneszgépek bérlése abban is segít, hogy a legkisebb befektetéssel tudd elkezdeni az otthoni sportolást.
  • kellő folyadékbevitel futópad bérlés
    2017. július 14
    3785
    A szervezet fontos lételeme a víz. Testünk 60 százalékát adja, így érthető, hogy a nem megfelelő folyadék pótlása rendkívül káros hatással lehet az emberi szervezetre.

    Akárcsak a hétköznapi életben, edzés közben is különösen fontos a megfelelő folyadék pótlása. A dehidratációnak, azaz a kiszáradásnak már kezdetben is jellemző tünetei lehetnek, de súlyos esetben már szerveinket is érintheti.