Tel: +36 30 574 5859 E-mail: fitnessgepberles@gmail.com

Szobabicikli, elliptikus gép és futópad bérlés

Facebook

5 tipp, amivel szórakoztatóvá teheted a futást

2017. szeptember 30
4024
Tippek a futáshoz futópad bérlés

Sokan azt gondolhatják, hogy a futás monoton, unalmas időtöltés, pláne, ha egyedül végzi azt az ember. Ennek elkerülése érdekében mutatunk 5 tippet, amivel te is elkerülheted, hogy unalmassá váljon a sportolás!

 

1. Hallgass zenét!

Futás alatt gyorsabban elrepül az idő, ha kedvenc zenéidet hallgatod közben. Egy jól megválasztott lejátszási lista, a pörgős zenék még a teljesítményedet is növelhetik. Segíthet, hogy túljuss a holtpontokon és kitartóbbá is válhatsz. Fontos, hogy olyan fülhallgatót válassz, ami nem esik ki a füledből. A futópad bérlés előnye, hogy otthon akár hangosan is hallgathatsz zenét, hiszen nem zavarsz senkit. 

 

2. Nézz filmet!

Az idő csak úgy repül, ha bekapcsolsz egy érdekes filmet vagy megnézel a kedvenc sorozatodból egy részt. Szinte észre sem veszed és edzésed sokkal hatékonyabbá válhat egy kis tévénézés által. Kicsit paradoxon ugye? Pedig működik! Kimerülés nélkül csupán a kilométer-jelző adatai mutatják majd a megtett távot, te pedig csodálkozva meredsz majd a számokra a kijelzőn!

 

3. Fuss tükör előtt!

Hihetetlen teljesítmény fokozó, ha tükör előtt futsz. Ha látod magad, motiváló lehet és javulhat a teljesítményed is. Ráadásul figyelsz arra, hogyan futsz, így elkerülheted a helytelen testtartást is. Fontos, hogy futás közben a karok is mozogjanak, amit a tükörben folyamatosan ellenőrizhetsz. 

 

4. Fuss az ablak mellett!

Ha az ablak mellett futsz, szinte a szabadban érezheted magad. Kivéve, hogy egyenletes a talaj, ráadásul akkor is sportolhatsz, ha esik az eső vagy hatalmas kint a kánikula. Ha a szabadban szeretnéd érezni magad, nyiss ablakot és (főleg kora reggel) könnyedebbé teheted az edzést, ha érzed közben a kintről beáramló friss levegőt is. 

 

5. Használj kézi súlyzót!

A kézi súlyzó változatossá teheti a futást, ráadásul gyönyörű kart is formál. Ha hegymenetre állítod a futópadot, akkor használhatsz nagyobb súlyokat is. Így garantáltan nem fogsz sportolás közben unatkozni!

A futópad bérlés ideális, ha félünk, hogy könnyen megunjuk a futás monotonitását, de nem szeretnénk elmenni edzőterembe vagy súlyos költségekbe verni magunkat.