Tel: +36 30 574 5859 E-mail: fitnessgepberles@gmail.com

Szobabicikli, elliptikus gép és futópad bérlés

Facebook

Kis lakások barátja: a Robust T2 futópad!

2017. augusztus 03
4098
Robust T2 futópad bérlés

Bemutatjuk a Robust T2 futópadot!



robust t2 futópad bérlésA Robust T2 futópad kimondottan kisebb lakásba, kezdőknek ajánlott.
Könnyen megtanulod kezelni, mert a legfontosabb alap programokat tartalmazza. Idősebbek számára különösen kedvező, hogy sétára is egyszerűen használható. Ha akarod, olyan lesz, mintha a nappaliban túráznál. Nagyobb gyerekeid, kamaszok számára kifejezetten előnyös a rövidebb lépéshosszúsága – jobban elérik a kapaszkodót és a kezelőszerveket. A futópad bérlés kipróbálásához különösen ajánlott modell.

 

Tulajdonságok:

  • Motor teljesítmény:     1.5 LE
  • Futó felület (H x SZ):     120 x 40 cm
  • Edzésmódok:     1 manuális + 25 automata program
  • Kijelzők:     LCD: idő, pulzus, sebesség, távolság, kalória
  • Dőlésszög:     manuálisan 2 fokozatban állítható
  • Sebesség:     1-12 km/h
  • Pulzus mérés:     Csak kézpulzus-mérő rendszerrel ellátott
  • Kivitel:     Összecsukható
  • Max. terhelhetőség:     100 kg
  • Súly:     52 kg
  • Méretek: (H x SZ x M)     155 x 70 x 130 cm 

 

Elkezdenéd a rendszeres mozgást, de nincs időd edzőterembe járni? 

Akkor ezt a futópadot neked találták ki!
A Robust T2 futópad bérlés akkor a legjobb választás a számodra, ha kisebb igénybe vételre tervezel. A fokozatosság elvét betartva a rendszeres sportolás megkezdésekor érdemes fokozatosan növelned a terhelést. A Robust T2 futópaddal elkezdheted az otthoni sportolást anélkül, hogy órákra el kellene menned otthonról. Sport közben is ügyelhetsz a gyermekeidre, és nem kell más emberek előtt elszenvedned az első lépéseket. 

 

Nem érzed úgy, mintha betonon futnál

Ha eddig ritkán sportoltál, akkor a lábadnak különösen fontos, hogy milyen a futópad felülete. Ha túl kemény lenne, akkor úgy éreznéd, mintha betonon futnál. A Robust T2 könnyű, rázkódásmentes futófelületet ad – ez a könnyű, őszi erdőhöz hasonlít majd, úgy érezheted, mintha a sűrű avara nyelné el a lépteidet. Nem fog fájni a lábad, a mozgás nem viseli meg a bokáidat. Akár egy kis túlsúllyal is bátran használhatod, mert a rázkódáselnyelő felülete kíméli az ízületeidet.

 

Mintha saját személyi edződ lenne

A futópad előre telepített programjait úgy használhatod, mintha külön edző írná elő neked a gyakorlatokat. A géppel 25 edzésprogramot használhatsz a könnyűtől az egészen izzasztóig. Ezeket a programokat úgy képzeld el, mintha egy teljes útvonalat járnál be egy meghatározott idő alatt. Lesz benne könnyebb és nehezebb, váltakozik majd a gyorsabb futás és a lassúbb séta is. A programok használata olyan, mintha ott állna melletted az edző és mondaná, hogy éppen mit kell tenned. A beépített programok mellett természetesen teljesen kézi üzemmódban is használhatod, ekkor magad állítod be a nehézségi fokot, sebességet és az edzés idejét is. Két külön helyzetbe állíthatod a dőlésszöget is, így azt is kipróbálhatod, milyen érzés kisebb emelkedőn felfelé futni.

 

Gyerekeknek is kiváló

Kamasz, kiskamasz gyerekeid vannak, akiket nehéz lekötni egy esős szombat délután, vagy iskola után? A legtöbb gyerek keveset mozog az iskolában a kötelező tornaórák ellenére. Egész nap ülnek, rossz a tartásuk. Az egész napos tespedéstől estére már képtelenek a koncentrációra és a felgyülemlett energiájukat agresszióval, rosszalkodással vezetik le. Egy kiskamasz számára 20 perc a futópadon megfordítja a világot: az addig unatkozó, nyomott hangulatú gyerek felfrissül, felélénkül és újra képes lesz koncentrálni akár a leckéjére is. A Robust T2 futópad rövid futófelülete gyerekek, vagy alacsonyabb felnőttek számára is barátságos lesz, mert futás közben is kényelmesen elérik a kezelőgombokat és a kapaszkodót. 

 

Nem csak futni, gyalogolni is érdemes 

A futópad bérlés azoknak is jó megoldás, akik nem egy szigorú edzést akarnak otthon végigvinni, hanem kiadós gyaloglásra vágynak. Az erős sétatempóra állított futópaddal helyettesíthető az esti gyaloglás – biztonságos körülmények között, a lakáson belül, akár tévét nézve. A lakásból már nehezebben kimozduló idős emberek számára akár a nap egyetlen komolyabb  testmozgása is lehet a futópados gyaloglás. A Robust T2 sebessége 1-12 km/h között változtatható, tehát az egész lassú sétatempótól a lendületes futásig könnyen beállítható.