Tel: +36 30 574 5859 E-mail: fitnessgepberles@gmail.com

Szobabicikli, elliptikus gép és futópad bérlés

Facebook

3 fitneszgép, amellyel edzőteremmé varázsolható a nappali

2017. május 31
4213
nappali edzőterem futópad bérlés

Vannak az állandó kifogáskeresők, és vannak olyan személyek, akik tényleg nem tudnak elmenni munka előtt, vagy után futni, úszni, vagy esetleg az edzőterembe. Ez minden bizonnyal hihetetlenül hangzik egyeseknek, de ha valaki napi 10-12 órában dolgozik, vezeti a háztartást, intézi a család ügyeit, elmegy a gyerekekért, megfőzi a vacsorát, annak valóban nem egyszerű 2 órát szabaddá tenni hetente legalább 3 alkalommal, hogy még sportolni is elmenjen.

nappali edzőterem futópad bérlés

Nincs mese, ha ők sportolni szeretnének, akkor vagy a munkahelyükön, vagy otthon kell megoldaniuk. Sajnos még nem tartunk ott, hogy azt mondhassuk, tömeges jelenség a munkahelyi edzőterem, bár örülnénk, ha lennének olyan munkahelyek, irodaházak, ahol legalább 2-3 fitneszgép használatát biztosítani tudnák az ott dolgozók számára. Véleményünk szerint ez jó hatással lenne az alkalmazottnak és a munkáltatónak egyaránt, hiszen a testében önmagát magabiztosabbnak érző személy jobb munkaerő is lehet egyben. Nem mellesleg rengeteg munkahelyi stressztől könnyedén megszabadulhatnának a sportolók, amely könnyedebbé tehetné a másnapi munkavégzést.

A legtöbb embernek egyenlőre marad az otthoni testedzés, amelyhez cégünknek hála nincs is szükség különösen drága, vagy sok helyet foglaló felszerelésre. A szobabicikli, elliptikusgép vagy futópad bérlés egyszerű és gyors megoldást kínál a mozogni vágyóknak.

A nappaliban, vagy a vendégszobában használatos fitneszgép esetén a következőkre kell figyelnünk: ne foglaljon túl sok helyet, egyszerűen és gyorsan letudjuk vele a napi edzést. Aki csak otthon tud sportolni, annak sem kell lemondania a fogyásról és az állóképessége javításáról.

Létezik 3 olyan fitneszeszköz, amelyek közül akár csak egy beszerzésével és rendszeres használatával látványos eredményeket lehet elérni:

1.Szobabicikli

Közismert és közkedvelt otthoni fitneszgép, amellyel célzottan és könnyedén fogyhat. A sporteszköz elhelyezésétől függően biciklizés közben még a televízió nézésére is alkalmat lelhetünk, napi 30 perc szobabicikli használattal pedig komoly fejlődést érhetünk el a fizikumunk javításában.

2.Futópad

Futáshoz és gyalogláshoz is ideális sporteszköz, a különböző nehézségű edzésprogramokkal könnyedén lemérhetjük a fizikumunkban jelentkező fejlődést. Testsúlycsökkennés eléréséhez, és az állóképességünk feljavítására is tökéletesen alkalmas. Így a futópad bérlés kiváló választás mindenki számára.

3.Elliptikus tréner

Hatékony zsírégető eszköz, amellyel egyszerre végezhető el többféle mozgás. Ezek külön-külön is hasznosak, de így együtt roppant időtakarékos is, ami az otthoni sportolók számára rendkívül lényeges szempont. A gép szerkezeti felépítésének köszönhetően nemcsak a test alsó felét, hanem a felsőtestet és a karizmokat is megdolgoztatja. A lábak folyamatosan a pedálokon vannak, így nem ütődnek a talajhoz, ami kíméletes megoldás az ízületek számára. A futópad bérléshez hasonlóan az elliptikus trénerek esetén is számos típus található a kínálatunkban, hogy az igényeknek legmegfelelőbb gép kerüljön a lakásba.

A fentiekből elég már 1 gép rendszeres használata, és ami jó hír, hogy meg sem kell vásárolni ezeket az eszközöket. Ma már otthoni fitneszgépek bérlésével, pár ezer forintból  berendezhető a nappaliban a saját edzőtermünk.