Tel: +36 30 574 5859 E-mail: fitnessgepberles@gmail.com

Szobabicikli, elliptikus gép és futópad bérlés

Facebook

Melyik fitneszgépet válasszam?

2017. augusztus 11
3950
Melyik fitneszgépet válasszam szobabicikli, eliptikus tréner, futópad bérlés

Eldöntötted, hogy belevágsz az otthoni edzésbe, de nem tudod melyik fitneszgépet érdemes választanod? Bérelhető gépeinkről összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat, hogy megkönnyítsük számodra az otthoni edzést és a lehető legjobban érezd magad, hiszen a számodra megfelelő gép kiválasztása után minden sokkal könnyebben megy!

Szobabicikli

Kitűnő választás a szobabicikli, amikor rossz az idő és nem akarsz kimenni a szabadba tekerni, vagy nem tudsz, mert leeresztett a kerék, de akkor is, ha nem tudod lecipelni a hatodikról a kerékpárt, mert elromlott a lift. További plusz, hogy a folyamatosan időhiánnyal küzdők is tudnak így akár napi 15-20 perceket is biciklizni. A szobabiciklin való tekeréssel kimozgatod az izmaidból a napközben felgyűlt feszültséget. Mindezt izom-és ízületi fájdalom nélkül! A szobabicikli nem terheli túl a lábizmokat, hiszen nem feszes állandóan a vádli. Ennek köszönhető az is, hogy pumpálja a vért a lábunkba, nem pedig blokkolja azt. A túlsúllyal küzdők számára kifejezetten ajánljuk a szobabicikli bérlést, hiszen a fogyni vágyók kedvelt eszköze. Kényelmesen, kevésbé megterhelően olvadnak le a kilók, ráadásul ízületbarát módon. Műtét utáni rehabilitációnál is kitűnő választás, hiszen a felépülés ideje alatt igénybe vehető a bérlés. Kismamák számára is tökéletes, mivel gépeink nem hangosak, ezért a gyermek alvását sem zavarja meg. Ráadásul könnyen vissza tudja nyerni régi alakját egyszerűen, otthonról.

 

Elliptikus tréner

Az elliptikus tréner a kerékpár egyszerűségét és a futás tökéletességét elegyíti, ezért olyan nagyszerű. Egyik legnagyobb előnye az, hogy bárki számára könnyed, és kíméletes sportolási lehetőséget biztosít. Átmozgatja az egész testet: a  lábtartó mozgásával a lábak és a fenék dolgozik, míg a karok segítségével a felsőtestünket mozgathatjuk át. Az idősebb korosztály is bátran használhatja, hiszen a sokféle program közül könnyedén talál olyat, amely hatékonyan, de kíméletesen át tudja mozgatni a megfáradt, érzékeny ízületeket is. Növeli az állóképességet, és fejleszti az erőnlétet is.

eliptikus tréner és futópad bérlés

Futópad

Ha sportolni szeretnél, de munka után se kedved, se időd az edzőterembe lemenni vagy kimenni a szabadba, akkor a futópad bérlését neked találták ki! Ráadásul a mozgásban nem korlátoz semmi: sem időjárás, sem időhiány. Azon sem kell aggódnod, hogy valaki kritikus szemekkel méreget. A futópadon rengeteg kalóriát tudsz elégetni, ezen kívül pedig tökéletes alakformáló. Plusz előnye a futópad bérlésnek, hogy az otthoni tréning alatt sem kell unatkoznod, hiszen akár tv-t is nézhetsz közben. A futópad bérlését mindenkinek ajánljuk, azonban aki gyengébb ízületekkel rendelkezik vagy idősebb, javasoljuk kezdetben a futópadon történő gyaloglást.

futópad bérlés otthoni edzéshez