Tel: +36 30 574 5859 E-mail: fitnessgepberles@gmail.com

Szobabicikli, elliptikus gép és futópad bérlés

Facebook
  • koncetráció a futópad bérléses edzéshez
    2018. május 08
    3491
    Mindannyian tudjuk milyen az, amikor sok a munka, esik az eső, gyűlik az otthoni feladat is és természetesen még be van táblázva egy edzés is.
  • Mikor edzünk: munka előtt vagy munka után?
    2018. április 17
    5069
    Mint mindennek, a korai és késői edzésnek is megvannak a maga pozitív és negatív oldala is. Fontos az is, hogy mindenki vegye számba a saját bioritmusát – aki eddig sem volt igazán nagy korán kelő, az nem biztos, hogy gördülékenyen rááll majd arra, hogy még a munka előtt lemenjen az edzőterembe és fusson pár kört, végezzen izomerősítő gyakorlatokat.
  • 8 tiltólistás étel, a futópad bérléses edzésnél
    2018. április 03
    4357
    Egy jó hamburgerért mindent?

    Amikor elkezdünk konzultálni a személyi edzőnkkel ez az első lépés ha beszélgetünk az étrendünkről, miket fogyasztunk, milyen rendszerességgel étkezünk és igen, be kell vallanunk a hétvégente rendelt pizzát is. Persze nyilván tudjuk, hogy a cukros üdítők, vagy a fehér kenyér nem segíti a diétánkat, de mi a baj az előre elkészített salátákkal?
  • motiváció az edzéshez futópad bérlés
    2018. március 12
    3685
    Kezd az újévet, új lendülettel, megújult motivációval!
    Az emberek számtalan kifogással állnak elő, ha edzésről van szó:
    - barátságtalan az időjárás,
    - nincs idő az edzéshez,
  • Páros edzés futópad bérléssel
    2018. március 05
    4249
    Új év, új én … mi lenne ha azt mondanánk, új mi? A pároddal régóta tervezitek a közös mozgást, de valami mindig közbe jött? Hol az időjárásra fogtátok, hol az időrendetekre?

    5+1 okot sorolunk fel nektek, hogy kedvet kapjatok a közös edzéshez!
  • híres sportemberek - edzés futópaddal
    2018. február 15
    3758
    Amikor sportemberekről beszélünk, akkor többnyire csak az eredményeik jönnek felszínre – ki hány érmet szerzett, hol és miben volt első, hanyadik győzelme ez, Európa vagy világbajnok. Nagyon kevés alkalom adódik, amikor ezek a sportemberek betekintést engednek a kulisszák mögé – hogyan készülnek fel egy-egy meccsre, mit esznek, hogyan edzenek.

    A kitartás, a szorgalom mellé ezek a tényezők igencsak fontosak – két világklasszis példával az egészséges étkezésért!
  • futópad bérlés a fokozatosság elvével
    2018. január 23
    3925
    Járatlan vagy még a sportolással kapcsolatban? Fogadd meg jó tanácsunkat, ami talán az alappillérét képezi az előtted levő időszaknak – fontos a ciklusosság, azaz a rendszeresség kiépítése a mozgásformádban!
  • futópad bérlés edzésnaplóval
    2018. január 17
    4713
    Vezess te is edzésnaplót! Miért? Nem szükséges az újévi fogadalomhoz kapcsolódnia, de talán így egyszerűbb – 365 napod van, hogy kitöltsd és betartsd a naplóban írtakat!

    NAPI ÖT PERCBE TELIK MINDÖSSZE – A HATÁSA VISZONT GARANTÁLT!
  • A futópad mint személyi edző futópad bérlés
    2017. október 26
    3899
    Az edzőterembe nem tud mindenki eljutni vagy nem is akar. Az időhiány ellenszere, ha futópadot bérlünk, így rengeteg időt spórolhatunk meg. Ráadásul a személyi edzőről sem kell lemondanunk. A megoldás egyszerűbb, mint gondolnád!
  • Robust T2 futópad bérlés
    2017. augusztus 03
    4144
    Kisebb lakásba, kezdőknek ajánlott, egyszerű futópad. Könnyen megtanulod kezelni, mert a legfontosabb alap programokat tartalmazza. Idősebbek számára különösen kedvező, hogy sétára is egyszerűen használható. Ha akarod, olyan lesz, mintha a nappaliban túráznál. Nagyobb gyerekeid, kamaszok számára kifejezetten előnyös a rövidebb lépéshosszúsága – jobban elérik a kapaszkodót és a kezelőszerveket. A futópad bérlés kipróbálásához különösen ajánlott modell.
  • otthoni futópad bérlés
    2017. július 27
    16074
    Akkor is berendezhetsz magadnak otthon egy mini edzőtermet, ha nincs erre külön helyiséged. Egy egyszerű futópad kis lakásba is elhelyezhető, a szomszédok zavarása nélkül is elkezdheted az otthoni tréningezést.



    Rávetted magad a rendszeres sportolásra, de túl félénk vagy ahhoz, hogy bemerészkedj a „profik” közé? Jó hír, hogy néhány egyszerű ötlettel otthon is berendezhetsz magadnak egy egyszerű edzőtermet. A fitneszgépek bérlése abban is segít, hogy a legkisebb befektetéssel tudd elkezdeni az otthoni sportolást.
  • nyújtás edzés előtt - futópad bérlés
    2017. július 20
    4351
    A fitnesz örömet okoz: kikapcsol, feltölt, aerob hatása révén fokozza a szervezetünk edzettségi szintjét, és nem mellékesen szuper alakot is kölcsönöz számunkra. A fitneszgépek bérlésénél már megfigyeltük, hogy sokan nagy vehemenciával vetik rá magukat a gépre, majd döbbenten tapasztalják, hogy ez így, hirtelen belecsapva az edzésbe, nem annyira jó érzés, mint előtte képzelték.
    Ha fitneszgépet bérlünk, legyen az futópad, szobabicikli vagy elliptikus tréner, fontos odafigyelni az edzés előtti megfelelő előkészületekre. Akár állóképességünkön szeretnénk javítani, akár rehabilitációs céllal szeretnénk, akár a fogyás a cél, mindenképp bemelegítéssel kell kezdenünk az edzést, - és mindenképp le kell vezetnünk a végén, hogy hosszú távra konzerváljuk a pozitív egészségügyi hatásait.
    Mutatunk pár bevált tippet otthoni bemelegítésre, és edzés utáni levezetésre, hogy a fitneszgép bérlés elérje maximális célját: az örömteli edzések élményét!
  • kellő folyadékbevitel futópad bérlés
    2017. július 14
    3786
    A szervezet fontos lételeme a víz. Testünk 60 százalékát adja, így érthető, hogy a nem megfelelő folyadék pótlása rendkívül káros hatással lehet az emberi szervezetre.

    Akárcsak a hétköznapi életben, edzés közben is különösen fontos a megfelelő folyadék pótlása. A dehidratációnak, azaz a kiszáradásnak már kezdetben is jellemző tünetei lehetnek, de súlyos esetben már szerveinket is érintheti.