Tel: +36 30 574 5859 E-mail: fitnessgepberles@gmail.com

Szobabicikli, elliptikus gép és futópad bérlés

Facebook

A futópad bérlés legfontosabb előnyei

2017. május 17
3962
futópad bérlés előnyei

Az otthoni testmozgás manapság már nem csak azt jelenti, hogy reggelente fekvőtámaszok és felülések tucatjaival hangolódunk a napra. Kisebb-nagyobb fitneszgépek állnak azok rendelkezésére, akik formában akarnak maradni, és ehhez nem is kell százezreket elköltenünk. A futópad bérlése ma már teljesen megszokott és bejáratott útja annak, ha otthon akarunk edzeni a nappaliban.

A kipróbálás lehetősége:

A futópados edzések az állóképesség javításában és a testzsír csökkentésben egyaránt segítenek, a sporteszköz bérlésével ráadásul mindezt otthonunkban tehetjük meg. Ezen eszköz bérlését azoknak ajánljuk elsősorban, akik csak meghatározott időre szeretnének otthonra fitneszgépet, lelkesednek a gyaloglásért, kocogásért a futásért, vagy csak egyszerűen szeretnék kipróbálni az adott futópadot.

Az egyszerű ügyintézés:

A futópad bérlés rendkívül egyszerű, hiszen a telefonos megrendelést követően az eszközt házhoz szállítjuk a számodra alkalmas, előre egyeztetett időpontban.
A megrendelőnek tényleg csak annyi a dolga, hogy a bérelt eszköz helyét meghatározza, és már kezdheti is az edzéseket, a kiszállítással és a szakszerű beüzemeléssel a szállító foglalkozik.

A nyugodt környezetben való sportolás:

A futópad bérléssel az otthoni edzés minden előnye érvényesíthető anélkül, hogy akár több százezer forintot kidobnánk az ablakon. A pár ezer forintért bérelhető futópad legnagyobb előnye, hogy használata közben nem kell attól tartanunk, hogy idegenek bámulnak minket, és az edzőterembe jutás idejét is megspóroljuk. Az így igénybe vett eszköznek nincsen nyitva tartási ideje, bármikor, akár tévézés közben is használható. A szabadtéri futással szemben a futópadon nem veszélyeztetik egészségünket a különböző környezeti hatások (napszúrás,allergia,megfázás) az egyenletes terepviszonyoknak köszönhetően pedig az ízületeink sem sérülnek. A bérelt futópadon különböző intenzitású és nehézségű edzésprogramok végezhetőek, a bérlő személy edzettségi szintjének megfelelően.

Válassza Ön is a futópad bérlés lehetőségét, ha mindössze pár ezer forintból szeretné megtapasztalni, hogy milyen is az otthoni, megszokott környezetben edzőtermi élményben részesülni.