Tel: +36 30 574 5859 E-mail: fitnessgepberles@gmail.com

Szobabicikli, elliptikus gép és futópad bérlés

Facebook

Az otthoni edzőterem receptje

2017. június 28
7845
otthoni edzőterem futópad bérlés

Eldöntötted, hogy belevágsz, mert nincs időd eljárni sportolni? Nincs kedved tökéletes testű idegenek közé menni, akik szakértő szemekkel méregetnek, miközben te mozogsz? Vagy csak szeretnéd a kedvenc sorozatodat nézni sportolás közben, ahelyett, hogy mások a megerőltetéstől kevésbé tetszetős profilját nézegetnéd? Teljesen megértjük az aggodalmaidat, ezért lépésről-lépésre elmagyarázzuk, hogyan tehetsz szert TE is egy otthoni edzőteremre a lehető legegyszerűbben.

 

A sporteszközök kibérlésének lépései:

1.    Felhívsz minket a Kapcsolat menüpontban megadott telefonszámon, mert így tudod megrendelni a kiválasztott fitneszgépet, vagy gépeket, ha többet is szeretnél. Legyen szó szobabicikli, elliptikus gép vagy futópad bérlésről, számos típussal tudunk szolgálni, hogy az igényeidnek legmegfelelőbbel kezdhess edzeni. Munkatársunk a vonal végén teljes körű felvilágosítást ad a gépekkel kapcsolatban, ha plusz információra van szükséged, egyben felveszi az adataidat.

 

2.    Megbeszéljük a kiszállítás részleteit, ami  hétvégén is lehetséges. Igen, jól olvastad,   hétvégén, hiszen tudjuk, hogy az ügyfeleink egy bizonyos része pont azért akar otthonra fitneszgépet, mert sokat dolgozik hétköznap, így jó eséllyel nincs is otthon a hét többi részében. Természetesen ha olyan elfoglaltságod van ami házhoz köt, akkor megbeszélés alapján hétköznap is ki tudjuk vinni a megrendelt fitneszgépet. A kiszállítás csak általunk történhet, nehéz és értékes gépekről van szó, amiknek a beüzemelését is szeretjük mi végezni.

 

3.    A beüzemelt gépet VELED együtt kipróbáljuk, megmutatjuk, hogyan használd, és még aznap e-mailben is elküldjük a használati útmutatót a részedre a szerződéssel együtt.

 

4.     Az anyagiak tekintetében a kauciót és a kiszállítás díját helyben, a kiszállításkor kell munkatársunk részére megfizetned. A gépeket minimum 3 hétre lehet bérelni, hosszabb távú bérlés esetén 6 hetente kell csak megfizetned a bérleti díjat. A bérleti szerződés lejárta előtt emlékeztető e-mailt küldünk, hogy Te is időben átgondolhasd a bérleti szerződés meghosszabbítását.

 

Ennyi az egész?

 

Ilyen egyszerű, a lényegi részt mi végezzük, Neked csak el kell döntened, hogy a lakáson belül hol legyen elhelyezve a fitneszgéped, és a beüzemelést követően már használhatod is. Legyen az szobabicikli, elliptikus gép, vagy futópad bérlés, garantáltan nem fogod megbánni döntésedet! A saját nappalidban soha nem volt még ilyen egyszerű edzőtermet kialakítani, velünk ráadásul azok is jól járnak, akik hétköznapokon csak aludni járnak haza, annyit dolgoznak: rugalmas és gondos kiszállítók vagyunk, nem fogunk betoppanni hozzád akkor, amikor nem is számítasz ránk.