Tel: +36 30 574 5859 E-mail: fitnessgepberles@gmail.com

Szobabicikli, elliptikus gép és futópad bérlés

Facebook
  • otthoni edzőterem futópad bérlés
    2017. június 28
    7951
    Eldöntötted, hogy belevágsz, mert nincs időd eljárni sportolni? Nincs kedved tökéletes testű idegenek közé menni, akik szakértő szemekkel méregetnek, miközben te mozogsz? Elmagyarázzuk, hogyan tehetsz szert TE is egy otthoni edzőteremre a lehető legegyszerűbben.
  • A futópad mint személyi edző futópad bérlés
    2017. október 26
    3899
    Az edzőterembe nem tud mindenki eljutni vagy nem is akar. Az időhiány ellenszere, ha futópadot bérlünk, így rengeteg időt spórolhatunk meg. Ráadásul a személyi edzőről sem kell lemondanunk. A megoldás egyszerűbb, mint gondolnád!
  • A mozgás a stressz ellenszere futópad bérlés
    2017. október 11
    3852
    Túl elfoglalt és feszült vagyok a mozgáshoz – halljuk gyakran, esetleg mi magunk is ezzel érvelünk, amikor a sportról van szó. A stressz fizikai tüneteket és komoly betegségeket is okozhat szervezetünkben, így a legjobb az lenne, ha el tudnánk kerülni a stresszes életmódot. Azonban mai világunkban ez csak nagyon keveseknek adatik meg, így meg kell tanulnunk levezetni.
  • Tippek a futáshoz futópad bérlés
    2017. szeptember 30
    4024
    Sokan azt gondolhatják, hogy a futás monoton, unalmas időtöltés, pláne, ha egyedül végzi azt az ember. Ennek elkerülése érdekében mutatunk 5 tippet, amivel te is elkerülheted, hogy unalmassá váljon a sportolás!
  • Álomalak futópad bérlés
    2017. szeptember 22
    3658
    A nyári alak télen készül… És nyáron is! A fürdőruhaszezon lassan véget ér, de semmi pánik, hiszen van még idő kicsit fogyni, megerősíteni az izmokat. A futópad most is kiváló társuk lehet a sportolni vágyóknak.
  • A vitaminok hatásai
    2017. szeptember 10
    3683
    Fontos, hogy szervezetünk részesüljön a megfelelő vitaminokból, hiszen ezeket étkezéssel nem mindig vagy csak nehezen tudjuk bevinni. Bármennyire is igyekszünk odafigyelni, hogy mit eszünk, mikor és mennyit, szükség lehet a megfelelő vitaminok pótlására.
  • Melyik fitneszgépet válasszam szobabicikli, eliptikus tréner, futópad bérlés
    2017. augusztus 11
    3954
    Eldöntötted, hogy belevágsz az otthoni edzésbe, de nem tudod melyik fitneszgépet érdemes választanod? Bérelhető gépeinkről összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat, hogy megkönnyítsük számodra az otthoni edzést és a lehető legjobban érezd magad
  • Robust T2 futópad bérlés
    2017. augusztus 03
    4144
    Kisebb lakásba, kezdőknek ajánlott, egyszerű futópad. Könnyen megtanulod kezelni, mert a legfontosabb alap programokat tartalmazza. Idősebbek számára különösen kedvező, hogy sétára is egyszerűen használható. Ha akarod, olyan lesz, mintha a nappaliban túráznál. Nagyobb gyerekeid, kamaszok számára kifejezetten előnyös a rövidebb lépéshosszúsága – jobban elérik a kapaszkodót és a kezelőszerveket. A futópad bérlés kipróbálásához különösen ajánlott modell.
  • otthoni futópad bérlés
    2017. július 27
    16068
    Akkor is berendezhetsz magadnak otthon egy mini edzőtermet, ha nincs erre külön helyiséged. Egy egyszerű futópad kis lakásba is elhelyezhető, a szomszédok zavarása nélkül is elkezdheted az otthoni tréningezést.



    Rávetted magad a rendszeres sportolásra, de túl félénk vagy ahhoz, hogy bemerészkedj a „profik” közé? Jó hír, hogy néhány egyszerű ötlettel otthon is berendezhetsz magadnak egy egyszerű edzőtermet. A fitneszgépek bérlése abban is segít, hogy a legkisebb befektetéssel tudd elkezdeni az otthoni sportolást.
  • nappali edzőterem futópad bérlés
    2017. május 31
    4216
    Vannak az állandó kifogáskeresők, és vannak olyan személyek, akik tényleg nem tudnak elmenni munka előtt, vagy után futni, úszni, vagy esetleg az edzőterembe.
  • futópad bérlés előnyei
    2017. május 17
    3967
    Az otthoni testmozgás manapság már nem csak azt jelenti, hogy reggelente fekvőtámaszok és felülések tucatjaival hangolódunk a napra. A futópad bérlése ma már teljesen megszokott és bejáratott útja annak, ha otthon akarunk edzeni a nappaliban.