Tel: +36 30 574 5859 E-mail: fitnessgepberles@gmail.com

Szobabicikli, elliptikus gép és futópad bérlés

Facebook

Páros edzés

2018. március 05
4245
Páros edzés futópad bérléssel

Páros edzés: Kézen fogva az edzőteremig

Új év, új én … mi lenne ha azt mondanánk, új mi? A pároddal régóta tervezitek a közös mozgást, de valami mindig közbe jött? Hol az időjárásra fogtátok, hol az időrendetekre?


5+1 okot sorolunk fel most nektek, hogy kedvet kapjatok a közös edzéshez!

 

1.Idegenkedés

Mikor az ember elsőnek veszi a bátorságot és lemegy az edzőterembe, sokszor el is bátortalanodik, hiszen sok az ismeretlen, plusz nyilván vannak olyanok, akik már egy ideje lejárnak edzeni – ez pedig látszik a testfelépítésükön. Az önbizalmunk egy pillanatra meging – ilyenkor jó, ha a társunk is velünk van, hiszen egy ismerős arc, egy kedves mosoly mindig továbblendít minket a holtponton!

 

2.Nincs több unatkozás

Már egy fél órája tekersz a biciklin, az összes számot végigpörgetted, amiről azt hitted majd élvezni fogod aztán kiderült mégse… azért jó volt valakivel beszélgetni, nem? Ha a párod is lemegy veled az edzőterembe, rápattan egy biciklire, ami pont melletted van, hidd el gyorsabban telik az idő! Plusz megbeszélhetitek, hogy mi a tervetek a hétvégére, mit tűztök ki célul és ha sikerül teljesítenetek akkor hogyan jutalmazzátok meg magatokat. Észre sem fogod venni és máris megvan a kitűzött kilométerszám!


3. Motiváció

Azontúl, hogy saját magadon látod a változást (ez már önmagában elég klassz motiváció, nem?) a párod lesz az az ember, hogyha csüggednél, ott lesz melletted és motivál. Felidézi neked, honnan indultatok, megfogja a kezed és elvezet a futópadig… mire észbe kapsz elillant a rosszkedv, letudtatok két kilométer gyorssétát és rájössz, hogy a párod a legjobb motivátor az életedben. Persze, ez oda-vissza működik!

 

edzés
A páros edzés során segíthetjük egymást a motiváció fenntartásában.


4.Kapcsolaterősítés

Minden bizonnyal jót fog tenni a kapcsolatotoknak, hiszen egy új közös célba vágtatok bele, ami egy újabb lépcső a közös életetekben.  Nő a magabiztosságotok, vonzóbbá váltok a másik szemében – ez már önmagában jackpot. Gondoltad volna, hogy milyen szexi a párod, miközben emeli a súlyokat? 

 

5.Segítő kéz

Ha elfáradnál, a párod majd segít vinni a holmijaidat, megcsinálja a fehérje shake-t mindkettőtök számára, masszírozza az elfáradt izmaidat, a kádat telehinti fürdősóval és előkészíti számodra a forró fürdőt. Te pedig viszonozhatod neki ezt egy finom, egészséges vacsival vagy épp egy hátmasszírozással – hidd el, nagyon hálás lesz!

 

páros edzés

A páros edzés egy olyan tartalmas időtöltés lehet ami segíthet a jó párkapcsolat fenntartásában.

 

+1 Nincs több feszültség!

Sok feszültséget, stresszt hordunk magunkban a mindennapok során, amely sokszor a másik felünkön csapódik le – ha rendszeresen eljártok együtt edzeni, le tudjátok vezetni a felgyülemlett stresszt.

 

Együtt könnyebb!

 

Ha pedig egyébként nincs kedvetek kimozdulni, de mégis jólesne egy kis edzés közösen, akkor alakítsatok ki otthon egy edzőtermet. Nem kell nagy dolgokra gondolni – sőt, okosan, pénztárcabarát megoldásokkal kész főnyeremény lesz! A futópad bérléssel mindketten jól jártok – ameddig te futsz, a párod más gyakorlatot végez, majd cseréltek.  Na, ki áll készen egy kis otthoni közös edzésre?