Tel: +36 30 574 5859 E-mail: fitnessgepberles@gmail.com

Szobabicikli, elliptikus gép és futópad bérlés

Facebook

EDZÉSNAPLÓ – KÖNNYEBB VELE AZ EDZÉS?

2018. január 17
4710
futópad bérlés edzésnaplóval

Vezess te is edzésnaplót! Miért?  Nem szükséges az újévi fogadalomhoz kapcsolódnia, de talán így egyszerűbb – 365 napod van, hogy kitöltsd és betartsd a naplóban írtakat!

 

NAPI ÖT PERCBE TELIK MINDÖSSZE – A HATÁSA VISZONT GARANTÁLT!

 

Mi kerülhet az edzésnaplóba?

Minden, ami az edzéshez kapcsolódik – megtervezheted és le is írhatod a heti vagy havi lebontású edzéstervedet a rá szánt idődet, az elégetett kalóriaszámot, mindent, amivel pontosan átláthatod az edzésedet! Leírhatod a naplóba az edzést kiegészítő menüdet, a pontos kalóriafogyasztásodat is. A kitűzött célt is érdemes megjeleníteni – a motiváció érdekében akár idézeteket is tehetsz a napi bejegyzéseidbe! Jelöld meg, hogy milyen mérföldköveket kell teljesítened – ha pedig sikerül, ajándékozd meg magad!

 

Az edzésnaplódat a személyi edző is értékelni fogja

A napló vezetése nem követel olyan nagy ördöngösséget, de hosszabb távon nagyon hasznos tud lenni – jobban átlátod azt, hogy mennyi időd van edzeni,  mikor tudod ezt megtenni, mikor milyen eredményeket értél el – ha személyi edzőhöz jársz, ő is értékelni fogja ezeket, együtt pedig még többet tudtok kihozni a teljesítményedből!

 

edzésterv futópad bérléshez

Futópad bérlés esetén is érdemes edzésnaplót vezetned,
hogy lásd napról-napra hogyan növekedett a teljesítményed!

 

 

Az otthoni edzéshez is vezess edzésnaplót!

Az otthoni edzésnek sok haszna van – nem kell elmenned otthonról, edzés után tiéd a fürdőszoba, nincsenek téged bámuló idegenek, és még sorolhatnánk. A gépek miatt sem kell aggódnod – nem kell súlyos pénzeket költened rájuk, hiszen létezik a futópad bérlés fogalma!
A futópadon a saját tempódban, a saját időkeretednek megfelelően mozoghatsz, nem kell várakoznod a gépre, és nincs szorosan kötött időpont! Minden csak rajtad múlik és a te időbeosztásodon. Mennyivel kényelmesebb így, nem?

 

BÁTRAN VÁGJATOK MOST BELE AZ EDZÉSBE, MIVEL A NYÁRI ALAK, TÉLEN SZÜLETIK! ;)

 

 

címkék: