Tel: +36 30 574 5859 E-mail: fitnessgepberles@gmail.com

Szobabicikli, elliptikus gép és futópad bérlés

Facebook

Koncentráció az edzés kulcsa

2018. május 08
3456
koncetráció a futópad bérléses edzéshez

Mindannyian tudjuk milyen az, amikor sok a munka, esik az eső, gyűlik az otthoni feladat is és természetesen még be van táblázva egy edzés is. Olyankor az ember elgondolkozik, hogy bizony lemondja az edzést, hiszen a munka és a család az első, plusz még az időjárás sem kedvez…
Fontos, hogyan hangoljuk rá magunkat a rendszeres sportolásra, hiszen az edzés, és a mozgás is fontos szerepet játszik egészségünk megőrzése érdekében.

 

Mindenkit más motivál

Természetesen mindenki másra esküszik – mindenkit más motivál. Van, akit a pénz, amit a bérletért fizetett ki, van, aki baráttal vagy barátnővel vág neki az edzéseknek, van aki szimplán örül annak, hogy változtat az életformáján és ez pozitív hatást idéz elő a mindennapjaiban.

 

motiváció személyi edzővel

Van akit a személyi edző motivál a legerősebben a folyamatos edzésre, és a jobbnál-jobb eredmények elérésében.

 

Összeszedtünk pár tippet, ami segíti a koncentrációt, átlendít a holtponton és kellemessé teszi az edzést.

  • Minden fejben dől el – ez különösen igaz az edzésre is. Ha elhatározod, hogy ma igenis egy órát fogsz edzeni, tartsd is be. Ne úgy gondolj az edzésre, mint egy kínzásra, hanem mint egy kellemes órára, amikor az egészséged megőrzéséért dolgozol!
  • Kapcsold ki a telefont, vagy legalábbis állítsd rezgőfunkcióra – érdemes ilyenkor főként csak zenehallgatásra használni a telefont, ajánljuk, hogy edzés alatt ne légy aktív a szociális médiában!
  • Bemelegítés közben dúdolgasd a kedvenc dalodat!
  • Ha futópadon edzel, nyugodtan hallgass olyan zenét, ami ütemes, mert a zene ritmusára lépkedni sokkal egyszerűbb!
  • Ha megnyugtat, nyugodtan kapcsold be azt a funkciót a futópadon, ami mutatja a megtett métereket – így azonnal láthatod, hogy milyen "messze" jutottál már el!
  • Ha maximalista vagy, úgy edzés közben fejben nyugodtan átgondolhatod, hogy az edzés végeztével mit fogsz főzni, vagy, hogy mik a holnapi teendőid!
  • Tűzz ki magad elé egy célt, hogy mit szeretnél még elérni aznap – ez lehet egy kisebb pár kilométeres cél, vagy épp egy bizonyos mennyiségű súly kiemelése.  Amennyiben sikerül ezt elérni, jutalmazd meg magad egy kis aprósággal!

 

TEKINTSD MEG EDZÉSTERVEINKET!

 

Egy jó edzés feldob, felpörget, és motivál a további mozgásra!

Talán hihetetlenül hangzik, de egy jó edzés után, az ember nem feltétlen fárad el – feltöltődik energiával, a boldogsághormon pedig kellemesen elárasztja a szervezetedet. Jutalmul belemosolyoghatsz az öltöző tükrébe, hogy ma is tettél valamit azért, hogy egészségesebb légy!  Ahogy már fent említettük, a koncentráció, a motiváció mind fejben dől el – nehéz elindulni, de mikor látjuk magunkon az edzés eredményességét, akkor arra bizony büszkék lehetünk!

 

kellemes kimerültség futópad bérléssel

Az edzés sokszor a legkellemesebb kimerültséget okozza a szervezetnek.


Viszont ha végképp nincs időnk elugrani edzőterembe, akkor se csüggedjünk el, tartsunk ki szándékunk mellett – otthon is végezhető gyakorlatokkal, eszközökkel (mint például súlyzószett, szobabicikli vagy futópad) komplett egy órát végigedzhetünk a magunk kényelmében. A futópad bérlés ennek megoldására egy nagyon is ésszerű és hasznos megoldás – cégünk szakképzett munkatársai kiszállítják, összeszerelik a választott edzőeszközt, és fontos információkkal látják el a használatukkal kapcsolatosan a megrendelőinket – így pedig már bátran belevághatunk a testmozgásba!

 

TEKINTSD MEG FUTÓPADJAINKAT!

címkék: