Tel: +36 30 574 5859 E-mail: fitnessgepberles@gmail.com

Szobabicikli, elliptikus gép és futópad bérlés

Facebook

Sportolni muszáj, de csak óvatosan!

2017. május 02
4164
óvatos sportolás futópad bérlés

A statisztikák sajnos évről-évre megmutatják, hogy egyre többen vannak, akiknek nem csak kellene, hanem egyenesen muszáj lenne csökkenteniük a testsúlyukon. Azokról van szó, akiknek a súlyfeleslegük már nem az általánosan elfogadott esztétikai hibahatáron belül mozog, hanem akik komoly egészségkárosodást kockáztatnak azzal, hogy nem tudnak vagy nem akarnak a táplálkozást és a mozgást illető szokásaikon változtatni. Nekik nem mondhatjuk azt, hogy csináljanak bármit csak mozogjanak, hiszen a konkrét célok és tervek nélküli sportolás csak ront a helyzetükön.

óvatos sportolás futópad bérlésMilyen veszélyeknek tehetik ki magukat a hirtelen sportolni vágyók?

A túlsúlyos és elhízott emberek nem végezhetnek akármilyen testmozgást, és nem csak azért, mert fizikailag nem bírnák a kellő megfontoltság nélkül megtervezett edzéstervet. Egy túlsúlyos ember ízületeire a  mozgás alkalmával sokkal nagyobb nyomás nehezedik, és ez a szokásosnál nagyobb igénybevétel súlyos egészségügyi gondokat okozhat számára a későbbiekben. A hirtelen, megerőltető testmozgás miatt meglazulhatnak az ínszalagok, porckopás alakulhat ki, de a szóbanforgó személy egyéb fájdalmakat is érezhet a testében, ami jelentősen visszavetheti a lelkesedését.

Nincsenek azonban a huszonkettes csapdájában ezek az emberek mivel napjainkban már pontosan tudjuk, hogy milyen mozgásformákat végezhetnek ők is minden veszély nélkül, hiszen a technika fejlődésének hála ma már olyan gépek is a rendelkezésükre állnak, amelyek segítségével ők is könnyedén beállhatnak az egészségükért aktívan cselekvő személyek táborába.

Mi a szobabicikli, az elliptikus tréner és a futópad bérlés lehetőségével igyekszünk mindenki számára, otthon komfortos környezetben elérhetővé tenni a kíméletes testmozgás lehetőségét!


Milyen sporteszközöket ajánlunk a testedzés elkezdéséhez?

A szobakerékpár, a futópadon végzett egyenletes gyaloglás, vagy az elliptikus tréner használata mind-mind olyan mozgás végzését kívánja meg, amelyek kíméletesek az ízületekkel. Egyik gépen sem szükséges a szokásostól  eltérő mozgásforma véghezvitele, de az egészséges iramú fogyásnak ez nem is előfeltétele. A fogyni vágyó személyek pulzusa az eredményes edzés alatt legalább 25-30 percig 120 körüli értéket kell, hogy mutasson, a testzsírcsökkentés szempontjából. Ennek az értéknek a kíméletes eszközökkel való elérése biciklizéssel, vagy gyaloglással könnyedén elérhető. A sporteszközök otthoni bérlésének lehetősége annyiban is áldásos, hogy amennyiben az adott személy számára túl megterhelőnek bizonyul a kitűzött edzésterv véghezvitele, úgy lehetősége adódik az otthon megnyugtató környezetében az edzések között egy apró szünet beiktatására is, nézőközönség nélkül. Így szobabicikli vagy futópad bérlés esetén a saját időbeosztásunknak, és erőlétünknek megfelelően használhatjuk az edzőgépet.

Milyen egyéb előnyökkel jár a sporteszközök bérlése?

A szobakerékpár, az elliptikus tréner és a futópad is viszonylag kis helyet igényelnek a lakásban, így bármely méretű otthonban könnyedén elhelyezhetőek, így a sportolás, és egy új, gondtalanabb élet megkezdése a bérlést követően már nem lesz az edzőterem nyitvatartásának, vagy a munkaidő utáni mindennapos tevékenységek miatt elmaradt lehetőségek számlájára írható.

Éljen a szobabicikli, elliptikus tréner és futópad bérlés adta lehetőségekkel és tegye mindennapjait könnyebbé!

címkék: