Tel: +36 30 574 5859 E-mail: fitnessgepberles@gmail.com

Szobabicikli, elliptikus gép és futópad bérlés

Facebook

Nem kell többet fitneszterembe járnod, hiszen a fitneszterem jön el hozzád!

2019. június 02
3497
fitneszgép bérlés otthonra

Te sem abba a csoportba tartozol, aki egy 8 órás kimerítő munka után, széles mosollyal és szapora léptekkel vágja keresztül magát a városon és egyenesen a konditerem felé veszi az irányt? Meg tudjuk érteni! Amikor az óra mutatója végre a munkaidő végéhez ér, az összes papírhegyet hátrahagyva és batyunkat a vállunkra véve elindulhatunk haza, és érthető okok miatt nem mindig jut idő arra a tevékenységre, amely agyunkat kikapcsolja, testünket-lelkünket karbantartja, és új energiával tölt fel minket: a rendszeres testmozgásra. Most, hogy vészesen közeleg a nyár, beköszönt a strandszezon és előkerülnek a lengébb ruhadarabok, előre azon ostorozzuk magunkat, hogy már rég a fitneszteremben kellene kocogjunk. Na de mégis mikor?!

 

Sportolj otthon!

Manapság a futópad bérlés egy teljesen közkedvelt és megszokott dolog, és pont azoknak a sportolni vágyóknak kedvez leginkább, akiknek az idő vagy távolság hiányában nem adódik lehetősége a konditermek rendszeres látogatására, vagy egész egyszerűen csak nem szeretik a zsúfoltságot és fitneszgépek előtti kígyózó sorokat, esetleg zavarban érzik magukat más emberek jelenlétében.

 

Futópad kínálatunk >>

 

A kiváló minőségű futópadjaink otthoni bérlésével nem csak időt takaríthatunk meg, de lehetőséget kapunk arra, hogy ideiglenesen és saját igényeink szerint – akár egy szűkösebb lakásban is - az otthon kényelmében élvezhessük a fitneszgépek adta sportolási lehetőségeket és kipróbálhassunk egy általunk kiválasztott masinát. A bérelhető futópadok másik igen nagy előnye, hogy nem kell alkalmazkodnunk a fitnesztermek nyitvatartási idejéhez, így saját tempónk szerint, bármikor a gépre pattanhatunk, és ezzel megteremtethetjük a nyugodt környezetben való sportolás lehetőségét. A futópad bérlés rendkívül könnyen kivitelezhető, hiszen egy rövid telefonos egyeztetés után, házhoz is szállítjuk, sőt mi több, az általad megálmodott helyiségbe elhelyezve, még a beszerelés okozta fejfájástól is megszabadítunk, hogy neked csak egyetlen dolgod maradjon hátra: a nyárra való formába lendülés!

Nem lehet több kifogás! Hozd újra formába magad a futópad bérlés páratlan lehetőségével és csupán pár ezer forintért, tapasztald meg Te is, hogy milyen az, ha se hó, se jégeső, se nyári hőség nem gátol meg abban, hogy visszalendülj régi külsődbe!

 

Bármilyen kérdésed van, keress meg minket bátran!

 

címkék: