Tel: +36 30 574 5859 E-mail: fitnessgepberles@gmail.com

Szobabicikli, elliptikus gép és futópad bérlés

Facebook

Megoldás kismamáknak az otthoni testedzés!

2017. április 01
4321
Kismama torna futópad bérlés

Várandóság ideje alatt a legtöbb kismamának komoly változásokon megy át a teste, és ez teljesen természetes, nincs ezen semmi szégyellnivaló. A szülés után azonban minél hamarabb szeretnék visszanyerni korábbi formájukat, az új jövevény, valamint egyéb tennivalók mellett erre sokaknak azonban nem kínálkozik megfelelő megoldás. Edzőterembe, vagy csoportos foglalkozásokra idő hiányában nem tudnak eljárni, a személyi edző egy kisebb vagyonba kerül, mégis mi ilyenkor a megoldás? Van egyáltalán megoldás?

Természetesen van, ahogy ma már szinte mindenre van megoldás. No, nem kell megijedni, ebben a cikkben nem azt fogjuk taglalni, hogy mi az ideális fekvőtámasz-felülés-guggolás száma naponta, sokkal inkább használható és valóban hasznos mozgásformákra szeretnénk felhívni minden kismama figyelmét.

 

Hogyan kezdjük neki a szülés utáni sportolásnak?

A szülés után a kismamák szeretnék visszanyerni korábbi alakjukat, ami egyrészt azt jelenti, hogy fogyni szeretnének, másrészt azt, hogy bőrük feszességét is a várandóság előtti állapot szerint szeretnék látni. A különböző csodadiéták általában nem érnek sokat, a sportolás az egyetlen „kiút”, ennél egészségesebb és hatásosabb módszert még nem találtak ki. A napi teendők mellett azonban érthetően a legtöbben nem tudnak időt szakítani sokszor még arra sem, hogy elmenjenek futni, az edzőterem meglátogatásáról már nem is beszélve. Aztán ott vannak azok a kismamák, akik szégyellik a megváltozott testüket és nem mernek jó formában lévő emberek közé menni, az első pár kilótól inkább otthon válnának meg. Ilyenkor ideális megoldás, ha otthon végzi a kismama a testmozgást, különböző fitneszgépek segítségével.

Milyen sporteszközöket érdemes használni?

A legnépszerűbb otthoni fitneszgépek közé a szobabiciklit, a futópadot, valamint az elliptikus trénert sorolhatjuk. Ezek a berendezések nem foglalnak sok helyet, egyszerű, mégis rendkívül hasznos testmozgások végezhetőek velük. Éppen ezért igyekszünk a szobabicikli, az elliptikus tréner, és a futópad bérlés lehetőségével minél szélesebb körben elterjeszteni a mozgás örömét.

A szobabicikli egyike a legkeresettebb fitneszgépeknek, hiszen kis megterhelés mellett is kiváló hatás érhető el segítségével a fogyásban. A szobakerékpár elsősorban a fenék és a combok formálására alkalmas, és a kardio edzések alapvető kelléke. A bemelegítést követően, növeljük az edzést intenzitását, de a levezetésről se feledkezzünk meg a használat során!

A Futópad az egyik legjobb cardio gép amelynek használatával erősíthetjük szervezetünket, javíthatjuk állóképességünket, érrendszerünket, szálkás izomzatot generálhatunk és nem utolsó sorban zsírt égethetünk. További előnye, hogy a futópad bérlés során beszerzett eszköz használatával környezeti ártalmaktól mentes közegben, akár kisgyermeked szem előtt tartva is könnyedén formálhatod az alakod.

Az elliptikus tréner segítségével a kismama a lábait fel sem emelve dolgoztathatja meg teste minden egyes izmát. A trénerrel végzett gyakorlatok egyik fő előnye, hogy az ízületek alig vannak igénybe véve, ezért olyanok is használhatják, akik hajlamosak a sérülésekre, vagy nem szívesen vállalnának még be egy megerőltetőbb mozgásformát, mint például a kismamák akik még most próbálnak meg alkalmazkodni megváltozott testalkatukhoz.

címkék: