Tel: +36 30 574 5859 E-mail: fitnessgepberles@gmail.com

Szobabicikli, elliptikus gép és futópad bérlés

Facebook

Álomalak: soha nem késő

2017. szeptember 22
3658
Álomalak futópad bérlés

A nyári alak télen készül… És nyáron is! A fürdőruhaszezon lassan véget ér, de semmi pánik, hiszen van még idő kicsit fogyni, megerősíteni az izmokat. A futópad most is kiváló társuk lehet a sportolni vágyóknak. 

 

FUTÓPAD BÉRLÉS A HIBÁTLAN ALAKÉRT

A futás az egyik legtökéletesebb módja testünk formálásának, hiszen gyönyörű izomzatot tudunk elérni a használatával. Nem kell hozzá sok idő és máris látszanak a mínusz kilogrammok is. A nyári hőségben azonban szinte lehetetlen a szabadtéri edzés, hiszen a kánikulában nehézkes és kényelmetlen lehet a mozgás. Edzőterembe pedig nem mindig tudunk eljutni időhiány miatt, esetleg nem szeretnénk, ha mások néznének minket edzés közben. 

Ezért is tökéletes megoldás a futópad bérlés, hiszen otthon nyugodtan nekiláthatunk az edzésnek a nap bármely szakában. Az esetleges pluszkilók pedig könnyen leszaladnak majd rólunk anélkül, hogy bárki is nézne minket közben. 


A SPORTOLÁS A MEGFELELŐ TÁPLÁLKOZÁSSAL LESZ EREDMÉNYES

A tökéletes alak a rendszeres sportolás eredménye, de ezen kívül fontos, hogy az étkezésünk is rendszeres és egészséges legyen. Fogyasszunk minél több zöldséget és gyümölcsöt, kerüljük a szénhidrátokat, a fehérkenyeret, a vörös húsokat és a szénsavas, cukros üdítőitalokat. 

A nyár végén sem kell kétségbeesnünk, hiszen sportolni sosem késő elkezdeni, kis odafigyeléssel pedig a pluszkilók is hamar leszaladnak rólunk. 


LEGYEN FOLYAMATOS AZ EDZÉS!

Ha már elkezdtük a folyamatos edzést, ne hagyjuk abba! Tervezzük meg a heti programunkat és mindenképp szorítsunk be heti 2-3 alkalmat a sportnak. Ezért is könnyebb az otthoni edzés, hiszen a futópad bérléssel edzőtermi körülmények között tudunk edzeni otthon, akár televíziózás közben is. Ráadásul nem is vesztegetünk időt az utazással. 

Hozzuk magunkat egyszerűen formába helyes táplálkozással, rendszeres sportolással és folyamatos folyadékpótlással. Bérelj futópadot, kerékpárt vagy elliptikus gépet, és a nyár utolsó időszakában is hozd ki magadból a legtöbbet! 

 

ERŐSÍTS, SZÉPÜLJ ÉS KARCSÚSODJ, HISZEN A MOZGÁS ÉS AZ EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD NEMCSAK ÖRÖMET OKOZ, HANEM CÉLT IS JELENT EGYBEN!