Tel: +36 30 574 5859 E-mail: fitnessgepberles@gmail.com

Szobabicikli, elliptikus gép és futópad bérlés

Facebook
 • Mikor edzünk: munka előtt vagy munka után?
  2018. április 17
  5292
  Mint mindennek, a korai és késői edzésnek is megvannak a maga pozitív és negatív oldala is. Fontos az is, hogy mindenki vegye számba a saját bioritmusát – aki eddig sem volt igazán nagy korán kelő, az nem biztos, hogy gördülékenyen rááll majd arra, hogy még a munka előtt lemenjen az edzőterembe és fusson pár kört, végezzen izomerősítő gyakorlatokat.
 • Páros edzés futópad bérléssel
  2018. március 05
  4286
  Új év, új én … mi lenne ha azt mondanánk, új mi? A pároddal régóta tervezitek a közös mozgást, de valami mindig közbe jött? Hol az időjárásra fogtátok, hol az időrendetekre?

  5+1 okot sorolunk fel nektek, hogy kedvet kapjatok a közös edzéshez!
 • híres sportemberek - edzés futópaddal
  2018. február 15
  3805
  Amikor sportemberekről beszélünk, akkor többnyire csak az eredményeik jönnek felszínre – ki hány érmet szerzett, hol és miben volt első, hanyadik győzelme ez, Európa vagy világbajnok. Nagyon kevés alkalom adódik, amikor ezek a sportemberek betekintést engednek a kulisszák mögé – hogyan készülnek fel egy-egy meccsre, mit esznek, hogyan edzenek.

  A kitartás, a szorgalom mellé ezek a tényezők igencsak fontosak – két világklasszis példával az egészséges étkezésért!
 • Hogyan edzenek a világ vezetői?
  2018. február 07
  3486
  Barack Obamáról nagyon sok mindent el lehet mondani, de az biztos, hogy az életvitele önmagáért beszél. 2008 októberében a Men’s Health magazinnak azt nyilatkozta, hogy heti hatszor 45 percet edz.
 • zsírégető zóna
  2018. január 29
  4489
  Az edzőtermi kardió gépekkel kötik össze a zsírégető zóna definícióját - A gépeken feltüntetett ábrák és számok mind a szívritmus és a test zsírfelhasználása közötti összefüggésekről szólnak. Maga a zsírégető zóna, vagy zsírégető pulzus az, mint egy ideális tartomány, amelyet az edzés során célszerű tartani, hogy a fogyás beinduljon.
 • futópad bérlés edzésnaplóval
  2018. január 17
  4768
  Vezess te is edzésnaplót! Miért? Nem szükséges az újévi fogadalomhoz kapcsolódnia, de talán így egyszerűbb – 365 napod van, hogy kitöltsd és betartsd a naplóban írtakat!

  NAPI ÖT PERCBE TELIK MINDÖSSZE – A HATÁSA VISZONT GARANTÁLT!
 • A futópad mint személyi edző futópad bérlés
  2017. október 26
  3938
  Az edzőterembe nem tud mindenki eljutni vagy nem is akar. Az időhiány ellenszere, ha futópadot bérlünk, így rengeteg időt spórolhatunk meg. Ráadásul a személyi edzőről sem kell lemondanunk. A megoldás egyszerűbb, mint gondolnád!
 • nyújtás edzés előtt - futópad bérlés
  2017. július 20
  4418
  A fitnesz örömet okoz: kikapcsol, feltölt, aerob hatása révén fokozza a szervezetünk edzettségi szintjét, és nem mellékesen szuper alakot is kölcsönöz számunkra. A fitneszgépek bérlésénél már megfigyeltük, hogy sokan nagy vehemenciával vetik rá magukat a gépre, majd döbbenten tapasztalják, hogy ez így, hirtelen belecsapva az edzésbe, nem annyira jó érzés, mint előtte képzelték.
  Ha fitneszgépet bérlünk, legyen az futópad, szobabicikli vagy elliptikus tréner, fontos odafigyelni az edzés előtti megfelelő előkészületekre. Akár állóképességünkön szeretnénk javítani, akár rehabilitációs céllal szeretnénk, akár a fogyás a cél, mindenképp bemelegítéssel kell kezdenünk az edzést, - és mindenképp le kell vezetnünk a végén, hogy hosszú távra konzerváljuk a pozitív egészségügyi hatásait.
  Mutatunk pár bevált tippet otthoni bemelegítésre, és edzés utáni levezetésre, hogy a fitneszgép bérlés elérje maximális célját: az örömteli edzések élményét!