Tel: +36 30 574 5859 E-mail: fitnessgepberles@gmail.com

Szobabicikli, elliptikus gép és futópad bérlés

Facebook
 • otthoni edzőterem futópad bérlés
  2017. június 28
  8357
  Eldöntötted, hogy belevágsz, mert nincs időd eljárni sportolni? Nincs kedved tökéletes testű idegenek közé menni, akik szakértő szemekkel méregetnek, miközben te mozogsz? Elmagyarázzuk, hogyan tehetsz szert TE is egy otthoni edzőteremre a lehető legegyszerűbben.
 • fitnesz történet futópad bérlés
  2017. december 01
  4285
  A fitnesz az egészséges életmódot, az ezzel járó esztétikus külsőt és jó fizikai erőnlétet jelenti. A wellnesstől azt különbözteti meg, hogy a fitneszhez mindenképp hozzácsatolandó a sportolás is, míg a wellness sokkal inkább olyan alternatív megoldásokat alkalmaz, amely a testre és lélekre is egyaránt hat - például különböző masszázs típusok, spa stb.
 • Nyári lendület
  2017. október 04
  3475
  Lassan, de biztosan megérkezik az ősz, a nyári évszaknak pedig visszavonhatatlanul is vége. Ha már formába hoztad magad a nyáron, tartsd meg a lendületed és sportolj a hűvösebb évszakokban is! A hőmérséklet folyamatosan csökken, a nappalok rövidülnek, de ne csüggedj, hiszen a rendszeres testmozgásra az év minden szakában van lehetőség.
 • Tippek a futáshoz futópad bérlés
  2017. szeptember 30
  4059
  Sokan azt gondolhatják, hogy a futás monoton, unalmas időtöltés, pláne, ha egyedül végzi azt az ember. Ennek elkerülése érdekében mutatunk 5 tippet, amivel te is elkerülheted, hogy unalmassá váljon a sportolás!
 • Álomalak futópad bérlés
  2017. szeptember 22
  3712
  A nyári alak télen készül… És nyáron is! A fürdőruhaszezon lassan véget ér, de semmi pánik, hiszen van még idő kicsit fogyni, megerősíteni az izmokat. A futópad most is kiváló társuk lehet a sportolni vágyóknak.
 • Leszokás a dohányzásról
  2017. szeptember 14
  3607
  Manapság mindenki tudja, hogy a dohányzás kiemelten káros hatással van a szervezetre, mégis rengeteg dohányos van. A dohányzás abbahagyásának számtalan módja lehet: van, aki azonnal megpróbálja letenni a cigarettát, de olyan is akad, aki csak fokozatosan tud leszokni.
 • A vitaminok hatásai
  2017. szeptember 10
  3727
  Fontos, hogy szervezetünk részesüljön a megfelelő vitaminokból, hiszen ezeket étkezéssel nem mindig vagy csak nehezen tudjuk bevinni. Bármennyire is igyekszünk odafigyelni, hogy mit eszünk, mikor és mennyit, szükség lehet a megfelelő vitaminok pótlására.
 • Sport a várandósság idején
  2017. szeptember 01
  4162
  Lehet sportolni a várandósság alatt? Milyen sportot válasszunk? Aki korábban nem sportolt, elkezdheti éppen most? A terhesség alatt számos kérdés merül fel a kismamákban, amelyekre nem árt időben felkészülni.
 • Melyik fitneszgépet válasszam szobabicikli, eliptikus tréner, futópad bérlés
  2017. augusztus 11
  3993
  Eldöntötted, hogy belevágsz az otthoni edzésbe, de nem tudod melyik fitneszgépet érdemes választanod? Bérelhető gépeinkről összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat, hogy megkönnyítsük számodra az otthoni edzést és a lehető legjobban érezd magad
 • nappali edzőterem futópad bérlés
  2017. május 31
  4258
  Vannak az állandó kifogáskeresők, és vannak olyan személyek, akik tényleg nem tudnak elmenni munka előtt, vagy után futni, úszni, vagy esetleg az edzőterembe.