Tel: +36 30 574 5859 E-mail: fitnessgepberles@gmail.com

Szobabicikli, elliptikus gép és futópad bérlés

Facebook
 • cukorbetegség ellen futópad bérléssel
  2018. február 27
  3395
  A cukorbetegség ugyan nem gyógyítható sporttal, de hozzájárulhat a meglévő állapot fenntartáshoz bizonyos feltételek között az állapot javuláshoz is.
 • híres sportemberek - edzés futópaddal
  2018. február 15
  3834
  Amikor sportemberekről beszélünk, akkor többnyire csak az eredményeik jönnek felszínre – ki hány érmet szerzett, hol és miben volt első, hanyadik győzelme ez, Európa vagy világbajnok. Nagyon kevés alkalom adódik, amikor ezek a sportemberek betekintést engednek a kulisszák mögé – hogyan készülnek fel egy-egy meccsre, mit esznek, hogyan edzenek.

  A kitartás, a szorgalom mellé ezek a tényezők igencsak fontosak – két világklasszis példával az egészséges étkezésért!
 • A csontritkulás ellen
  2017. október 31
  3688
  A sportnak számos előnyét ismerjük: hatékonyan csökkenti a testsúlyt, fittebbek, egészségesebbek leszünk, pozitívan hat a szellemi működésünkre, csökkenti a stresszt és megteremti a megfelelő testi és lelki egyensúlyt. A mozgás minden korosztály számára fontos, de idősebb korban különösen figyelnünk kell rá.
 • Álomalak futópad bérlés
  2017. szeptember 22
  3729
  A nyári alak télen készül… És nyáron is! A fürdőruhaszezon lassan véget ér, de semmi pánik, hiszen van még idő kicsit fogyni, megerősíteni az izmokat. A futópad most is kiváló társuk lehet a sportolni vágyóknak.
 • Leszokás a dohányzásról
  2017. szeptember 14
  3625
  Manapság mindenki tudja, hogy a dohányzás kiemelten káros hatással van a szervezetre, mégis rengeteg dohányos van. A dohányzás abbahagyásának számtalan módja lehet: van, aki azonnal megpróbálja letenni a cigarettát, de olyan is akad, aki csak fokozatosan tud leszokni.
 • A vitaminok hatásai
  2017. szeptember 10
  3744
  Fontos, hogy szervezetünk részesüljön a megfelelő vitaminokból, hiszen ezeket étkezéssel nem mindig vagy csak nehezen tudjuk bevinni. Bármennyire is igyekszünk odafigyelni, hogy mit eszünk, mikor és mennyit, szükség lehet a megfelelő vitaminok pótlására.
 • Sport a várandósság idején
  2017. szeptember 01
  4200
  Lehet sportolni a várandósság alatt? Milyen sportot válasszunk? Aki korábban nem sportolt, elkezdheti éppen most? A terhesség alatt számos kérdés merül fel a kismamákban, amelyekre nem árt időben felkészülni.