Tel: +36 30 574 5859 E-mail: fitnessgepberles@gmail.com

Szobabicikli, elliptikus gép és futópad bérlés

Facebook
 • otthoni edzőterem futópad bérlés
  2017. június 28
  8357
  Eldöntötted, hogy belevágsz, mert nincs időd eljárni sportolni? Nincs kedved tökéletes testű idegenek közé menni, akik szakértő szemekkel méregetnek, miközben te mozogsz? Elmagyarázzuk, hogyan tehetsz szert TE is egy otthoni edzőteremre a lehető legegyszerűbben.
 • fitneszgép bérlés otthonra
  2019. június 02
  3548
  Te sem abba a csoportba tartozol, aki egy 8 órás kimerítő munka után, széles mosollyal és szapora léptekkel vágja keresztül magát a városon és egyenesen a konditerem felé veszi az irányt? Meg tudjuk érteni!
 • gyerekek egészséges mozgása
  2018. július 19
  3660
  Hol vannak már a régi szép idők, amikor a gyerekek naphosszat szaladgáltak az udvaron, fogócskáztak, bújócskáztak vagy éppen számháborúztak?
 • frissítő egészséges házi fagylalt
  2018. július 13
  3349
  Tombol a nyári hőség? Felfrissítenéd magad egy finom fagyival? Van egy jó hírünk: nem kell lemondanod a nyár kedvencéről fogyókúra idején sem. Ebben a cikkünkben hoztunk neked egy diétás, otthon is könnyen elkészíthető változatot.
 • zsírégető gyümölcsturmixok
  2018. július 04
  4078
  Alig vártuk már, hogy nyár legyen, hiszen végre telis-tele van a piac ezerféle vitamindús gyümölccsel. Hoztunk neked három zsírégető smoothie receptet, amelyek nem csak hűsítőként szolgálhatnak, de fogyókúra idején is nyugodtan fogyaszthatod ezeket például vacsora helyett is.
 • tippek fürdőruha választáshoz
  2018. június 28
  3661
  Nyaralás előtt állsz? Szeretnél legjobb formádban tündökölni a tengerparton? Segítünk kiválasztani az alkatodhoz illő fürdőruhát és azt is eláruljuk, milyen gyakorlatokkal tudod kihangsúlyozni tested legszebb részeit! Olvasd el tippjeinket és légy te a strand királynője!
 • fantasztkikus alkat esküvő után
  2018. június 22
  3364
  Néhány héttel ezelőtt az egész világot lázban tartotta Harry herceg és kedvese, Meghan Markle esküvője. Az egykori tévésztárt bombasztikus formában láthattuk élete legszebb napján, köszönhetően az egészséges táplálkozásnak és a rendszeres testmozgásnak.
 • ideális testsúly elérése futópad bérléssel
  2018. május 16
  5597
  A testtömegindex rövidítve TTI, vagy angolul BMI (body mass index) egy statisztikai egyenlet melynek segítségével megállapítható az ideális testsúlyunk.