Tel: +36 30 574 5859 E-mail: fitnessgepberles@gmail.com

Szobabicikli, elliptikus gép és futópad bérlés

Facebook

Újévi fogadalmak – új év, új én, új alak?

2018. január 02
3679
az új évre nincs kifogás, futópad bérlés a feszesebb alakért

 

Tégy valamit az egészségedért 2018-ban is!

Az új év mindenki számára egy tiszta lap –ez olyan motivációt hordoz magában, hogy van, aki egész évnyi listát ír arról, hogy mit szeretne elérni a következő  365 napban.  Sokan választják kiemelt pontnak azt, hogy tesznek valamit az egészségük megőrzése érdekében –  rendszeres sporttal.


Elsőnek is érdemes tudnod, hogy milyen az egészségügyi állapotod, illetve mi a konkrét célod: 

  • általános erőnlét javítás, 
  • állóképesség növelése, 
  • vagy a fogyás?

 

Gondoljuk végig, hogy miért fontos ez nekünk, próbáljunk minél több motivációs pontot magunk elé tűzni – válasszunk olyan mozgásformát, amit kedvelünk és tudjuk, hogy örömmel fogjuk végezni.  Tervezzük meg a szakaszokat – fontos, hogy ne lohadjon le a motivációnk, ezért ha elérünk egy apró célt, egy adott szakaszon belül adjunk magunknak ajándékot!


Ha szükséges, ne félj segítséget kérni az edzéshez!

Sokat segíthet ebben egy dietetikus tanácsa, egy személyi edző felkeresése – ezek a szakemberek segítenek és megerősítenek a célodban! Sőt, azzal, hogy ők segítenek utat mutatni számodra, sokkal biztosabb lábakon áll majd a célod – hiszen a mérföldköveket együtt tettétek le olyan emberekkel, akik értenek hozzá!
Egészséges életmóddal kapcsolatos írásaink (Kattints!)

 

futópad bérlés legyen feszesebb alakod a nyári hónapokra
Futópad bérléssel már most tehetsz azért, hogy a nyári hónapokra feszesebb alakod legyen!

 

Edzésnaplóval a motiváció fenntartásáért

Ehhez nyújthat plusz segítséget akár egy motivációs füzet készítése – be tudjuk osztani az időnket, átláthatóbbá tudjuk tenni az egész havi teendőinket, idézeteket írhatunk bele, amivel motiválhatjuk magunkat, továbbá a kisebb célkitűzéseket is kipipálhatjuk, mellé írhatjuk, hogy ha elérjük, mi a meglepetés, amit megengedhetünk magunk számára. Az újévi fogadalmak zöme január végére feledésbe merül, legalább 92%-a el is tűnik a süllyesztőbe – Legyünk mi abban a 8%-ban, akik végigcsinálják  az éves tervet, hogy a végén büszkén kihúzhassuk magunkat – nemcsak testileg változunk,hanem ettől lelkileg is!
Hogyan vezesd az edzésnaplót? (Kattints!)


Az otthon melegében is edzhetsz - akár minden nap

Az új évet kezdhetjük azzal,  hogy materializáljuk az edzést – béreljünk fitneszgépeket otthonra! Így mindig szem előtt van az edzéshez szükséges eszköz,  ami akár lehet egy szobabicikli, vagy egy futópad is. Ezek után, legyen az elsődleges cél a futópad bérlés!


Legyen 2018 – a változás éve!