Tel: +36 30 574 5859 E-mail: fitnessgepberles@gmail.com

Szobabicikli, elliptikus gép és futópad bérlés

Facebook

Le a kütyükkel: így tartsd fitten gyerkőcödet a vakáció idején!

2018. július 19
3593
gyerekek egészséges mozgása

Hol vannak már a régi szép idők, amikor a gyerekek naphosszat szaladgáltak az udvaron, fogócskáztak, bújócskáztak vagy éppen számháborúztak? Manapság már az egészen kicsiket is jobban érdekli egy tablet vagy egy okostelefon, mint az, hogy a szabadban játsszanak. Ha nem szeretnéd, hogy szemed fényét a teljes nyári szünet idejére fogságba ejtsék a kütyük, olvass tovább!

 

Mutass neki példát!


A gyerkőcök szeretnek hasonlítani a szüleikre. Mutasd meg hát nekik mennyire menő a rendszeres sportolás! Ha azt látják, hogy az életed szerves részét képezi a mozgás, hidd el, le fogják tenni a telefont és ők is anyával vagy apával együtt akarnak majd sportolni!

 

sportoljunk közösen gyermekünkkel

A közös sport kiváló anya-lánya program lehet


Kellemest a hasznossal


A tinédzserek már keményebb diók. Ők, ha a fene fenét eszik is, le akarnak még pörgetni egy játékot a telefonjukon vagy meg akarják nézni kedvenc sorozatukat. Ha azt gondolod, nem tudsz velük mit kezdeni, van egy jó ötletünk: a futópad bérlés. Ha a gyerek nem indul el mozogni, hozd el hozzá te a sportot! Rendezd be saját otthoni edzőtermeteket és vess véget a kanapén tespedésnek! Végül is, futás közben is lehet sorozatot nézni...

 

Versenyezzetek!


A legtöbb gyerkőcben túlteng a versenyszellem. Rendezzetek házi bajnokságot a nappalitok közepén! Ehhez a futópad bérlés remek segítséget nyújthat. Ha megvan a remek kis gépezet, tegyétek próbára magatokat! Vajon ki lesz a család legjobb futója?

 

Egy házi bajnokság jó móka lehet


Elnyerte cikkünk a tetszésedet? Oszd meg ismerőseiddel, hogy az ő gyerkőceik se a tévé és a monitor előtt heverészve tölték el a nyarat!

címkék: