Tel: +36 30 574 5859 E-mail: fitnessgepberles@gmail.com

Szobabicikli, elliptikus gép és futópad bérlés

Facebook

Mennyei házi fagyi recept, ami nem hizlal!

2018. július 13
3260
frissítő egészséges házi fagylalt

Tombol a nyári hőség? Felfrissítenéd magad egy finom fagyival? Van egy jó hírünk: nem kell lemondanod a nyár kedvencéről fogyókúra idején sem. Ebben a cikkünkben hoztunk neked egy diétás, otthon is könnyen elkészíthető változatot.

 

De mindenekelőtt: tényleg hizlal a fagyi?


A fagylalt igazi kalóriabomba lehet, hiszen a legtöbb változatát zsíros tejből készítik, nagyon sok cukor, ízesítő és adalékanyagok hozzáadásával.

 

a fagyi és a hízás

A legtöbb fagylalt sajnos igazi kalóriabomba


Manapság szerencsére egyre több az olyan kézműves fagyizó, ahol találhatunk light típusú fagyikat. Ha nincs a közeledben ilyen hely, ne keseredj el! Mutatunk neked egy otthon is pikk-pakk elkészíthető változatot. Gondoltunk a különböző ételallergiákkal küzdő olvasóinkra is, ezért a fagylaltunk nem csak diétás, de allergénmentes is!

 

Allergénmentes gyümölcsfagyi recept


Hozzávalók:

  • 20 dkg alacsony fruktóz tartalmú gyümölcs (eper, málna, ribizli, citrom)
  • 1 kg jég
  • eritrit (ízlés szerint)


Ha megvannak a hozzávalók, pakold be mindet a turmixgépbe és jól mixeld össze! Ha megvagy, adagold kis tálkákba és tedd a fagyasztóba! Néhány óra múlva már fogyaszthatod is a saját készítésű, hűsítő finomságodat! Már amíg marad belőle, hiszen ebből a finomságból egész biztos, hogy a család apraja-nagyja meg akarja majd eszegetni a saját adagját!

 

Miért diétás ez a fagyi?


Az eritrit természetes, nullkalóriás édesítőszer. A fagylaltodnak így csakis annyi kalóriatartalma lesz, amennyit a hozzáadott gyümölcsök tartalmaznak. Ugye, milyen jó hír?

Ha elfogyasztottad az isteni nyalánkságot, ne feledkezz meg a mozgásról sem! Az esti órákban csillapodik a kánikula, ideális az idő egy kis kocogásra. Hidd el, borzasztóan jól fog esni a testednek! Ha nincs lehetőséged a szabadban mozogni, a futópad bérlés jelenthet számodra megoldást! Ha tetszik az ötlet, kedvező árakkal és nagy szakértelemmel várjuk telefonhívásodat!


Tetszett cikkünk? Akkor ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel is, hogy akár már ma élvezhessék a null-kalóriás, allergénmentes fagyijukat!

címkék: