Tel: +36 30 574 5859 E-mail: fitnessgepberles@gmail.com

Szobabicikli, elliptikus gép és futópad bérlés

Facebook

KARÁCSONYI MENÜSOR ELFOGYASZTÁSA– MENNYIT ÁRT A DIÉTÁNAK?

2017. december 05
3507
futópad bérlés a karácsonyi étkezések ledolgozására

A karácsonyi étkezések során hajlamosak vagyunk elfelejtkezni arról, hogy épp diétán vagyunk – a család együtt van, nagymama finomakat sütött, a „csakmégegyet” bűnözés megengedett. Sokkal több zsírt és szénhidrátot viszünk be az átlagosan elfogyasztott napi mértéknél - szerencsére a hízás ennél összetettebb dolog. Ebben szerepet játszik például az, hogy milyen az anyagcseréd, mennyire hosszú a karácsonyi időszak – tehát hányféle menüt kell végigenned a különböző családtagoknál – illetve mennyi alkoholt fogyasztasz. Az alkohol az egyik legnagyobb bűnös – 3 dl cider 142 kcal tartalmaz! A sörből is 3 dl már 130 kcal jelent – érdemes meggondolni, miből mennyit fogyasztunk!

Az is nagyban hozzájárul, hogy mennyit hízunk, hogy ki milyen előzménnyel lát neki a karácsonykor szokásos ételkínálatnak: aki alapvetően visel némi túlsúlyt, annál várhatóbb a hízás ténye, mint azoknál, akik fittebbek, vagy eddig szigorúan betartották az étrendjüket és eljártak edzeni.

Tévhit, hogy három nap alatt, bárki képes lenne felszedni 5-6 kg-ot, szóval mindenki megnyugodhat, de ne feszegessük a határainkat! Ha visszatérünk a karácsonyi ünnepek után a jól megszokott diétánkhoz, étrendünkhöz, semmi baj nem származhat a karácsonyi  lakomákból– vagy ha épp most kezdünk bele, akkor nyugodtabban is látunk neki, elvégre nem vontunk meg magunktól semmiféle jót előzőleg!

 

futópad bérlés ideőlis megoldás az otthoni edzésre az ünnepek alatt is
Ha enyhíteni akarsz a karácsonyi nassolás kiváltotta lelkiismeretfurdallásodon,
a futópad bérlés ideális megoldás lehet az ünnepi időszak alatti otthoni edzéshez.


Ha úgy érezzük, hogy a lelkiismeretünknek is jót tesz, béreljünk a karácsonyi időszak előtt fitneszgépet!
A futópad bérlés például logikus ötlet: kis helyen is elfér, mérhetjük használatával a lefutott vagy lesétált kilométereink számát,és természetesen számon tarthatjuk az elégetett kalóriákat is! Így bűntudat nélkül gondolhatunk vissza a karácsonyi időszakra, tudván, hogy az össze-vissza étkezés ellenére tettünk valamit az egészségünk megőrzéséért!