Tel: +36 30 574 5859 E-mail: fitnessgepberles@gmail.com

Szobabicikli, elliptikus gép és futópad bérlés

Facebook

Bomba formában esküvő után is: így őrzi meg fantasztikus alakját Meghan Markle

2018. június 22
3308
fantasztkikus alkat esküvő után

Néhány héttel ezelőtt az egész világot lázban tartotta Harry herceg és kedvese, Meghan Markle esküvője. Az egykori tévésztárt bombasztikus formában láthattuk élete legszebb napján, köszönhetően az egészséges táplálkozásnak és a rendszeres testmozgásnak. A sussexi hercegné természetesen a nagy nap után is igyekszik megőrizni szédületes alakját.

 

Reggelizz úgy, mint egy hercegné!


Meghan hercegné minden napját egy kiadós reggelivel indítja. Nagyon szereti a gyümölcsös zabkását mézzel megspékelve. A napindító kávé helyett egy ideje spenótból, kelkáposztából, gyömbérből és citromból készült zöld smoothie-t fogyaszt.

 

kiváló reggeli futás előtt

A banános zabkása tökéletes napindító lehet

 

Kevés hús, sok zöldség


A brit királyi család legújabb tagja – habár imádja a csirkét – a hétköznapokban általában a növényi alapú ételeket részesíti előnyben. Általában salátát ebédel és sok zöldséget fogyaszt. Étrendjének szerves részét képezi a fehérjedús bab és csicseriborsó.

 

Elengedhetetlen a folyadékpótlás


Harry herceg hitvese tudja, hogy az étkezés mellett rendkívül fontos a megfelelő folyadékbevitel is. Meghan sok zöld teát fogyaszt és naponta több liter vizet is megiszik.

 

A sport az élete része


Nem csak az egészséges étkezés, de a mozgás is szerves részét képezi a 36 éves szépség életének. Rendszeresen jógázik, pilatesezik és fut.

 

hatékony zsírégetés futópadbérléssel

A futás a zsírégetés egyik leghatékonyabb módja


Ha megfogadod Meghan összes tippjét, rövid időn belül neked is csodás alakod lehet! Ne feledd: nem csak az étkezés, de a testmozgás is kiemelten fontos. Ha nincs időd edzőterembe járni, a futópad bérlés segíthet rajtad! Eddz kényelmesen otthonodban a hercegnéi alakért!

 

Ha tetszett cikkünk nyomj egy like-ot, és oszd meg az ismerőseiddel is!


címkék: