Tel: +36 30 574 5859 E-mail: fitnessgepberles@gmail.com

Szobabicikli, elliptikus gép és futópad bérlés

Facebook

Bikini szezon: a nyári alak télen készül!

2018. április 30
5191
nyári alak futópad bérlés segítségével

A fenti mondatot sokan használták már, mondhatni klisésen hangzik, de van valóságtartalma. Bár a március nem túl jó időt hozott számunkra, ettől függetlenül kiváló alkalom lehet a március, mint a tavasz kezdete annak, hogy belevágjunk az edzésbe. Az önbizalom kérdése igen sarkalatos pont az ilyen életmódváltozásban – ha nem vagyunk eléggé biztosak magunkban, akár otthon is végezhetünk gyakorlatokat, beszerezhetünk edzéshez szükséges kellékeket.  Ma már nem jelent gondot az, ha valaki eszközbérlésre adja a fejét – egy futópad bérlés nem terheli meg a pénztárcánkat, hasznos és praktikus is!

 

TEKINTSD MEG FUTÓPADJAINKAT!

 

Le a magazinlányokkal!

Ne a magazinlányokat nézegessük naphosszat és ábrándozzunk arról a testről, amely nyilvánvalóan retusált és nem fedi a valóságot. Ne felejtsük el, hogy a legtöbb modellnek szigorú, már-már kínzó diétája van, illetve a sztároknak pedig személyi edzőjük, aki a nap 24 órájában a nyakukon lóg.  Mi is elérhetjük az álomalakot!

 

álom alkat személyi edző nélkül

Ne a divatmagazinokban rendszeresen szereplő hölgyekhez mérd magad!

 

Hit, Diéta és Edzés

Bizony, hinnünk kell magunkban, hogy képesek vagyunk rá! Ha tudjuk magunkról, hogy hamar meginog a hitünk az első kisebb kudarcélmény után, akkor fogjuk karon a barátunkat vagy barátnőnket és vágjunk együtt bele! Egymást kiválóan lehet motiválni és a legkisebb változásnak is együtt lehet örülni! A diéta és a mozgás meg egyenesen elengedhetetlen – ezek nélkül nem történik meg a hétköznapi csoda.

 

kitartás szorgalom futópad bérlés

Kitartással és szorgalommal hidd el elérheted a kitűzött álomalakot!

 

Hogyan kezdjünk bele?

Tűzzünk ki magunk elé egy egészséges testtömeget, amit elszeretnénk érni a kitűzött hónapok alatt. Ne akarjunk három hónap alatt 30 kg-t fogyni, mert az talán a lehetetlen küldetés fogalmát is kimeríti. Ismét segítségül hívhatjuk a barátokat, akiket szintén rávehetünk az életmódváltásra -tervezzük meg, ki hány kilót szeretne leadni. Írjuk össze a módszereket, nézzük át az időbeosztásunkat, hogy ki mikor ér rá.  Keressünk rá interneten a közelünkben levő edzőtermekre, tájékozódjunk az árakról – itt akár szóba jöhet egy személyi edző felkeresése is, aki professzionális tanácsokkal, étrenddel és mozgásformával segítheti fogyásunkat.

 

ÉLETMÓDVÁLTOZTATÁSSAL KAPCSOLATOS TANÁCSAINK

 

Ha már elkezdtük

Ha már aktívan, heti kétszer vagy épp háromszor eljárunk edzeni, követjük az étrendet, biztatjuk egymást, akkor bátran, havonta egyszer-kétszer legyen cheatday is! Ünnepeljük meg az elért eredményeket, legyünk büszkék magunkra! Akár elkezdhetünk nézegetni bikini modelleket is, amelyek a nyárra lesznek aktuálisak – a bátrabbak meg is vehetik maguknak motivációnak!

címkék: