Tel: +36 30 574 5859 E-mail: fitnessgepberles@gmail.com

Szobabicikli, elliptikus gép és futópad bérlés

Facebook

Antioxidánsok: Iktasd be a mindennapokba!

2018. április 24
3357
antioxidánsok

Az antioxidánsok létfontosságúak a szervezet számára.

Az antioxidánsok bevitele a fogyókúra alatt kiemelt fontosságú! Számos diéta sajnos nagyon egyoldalúvá teszi az étkezéseket, ami ugyan súlyvesztést generál, viszont nem túl egészséges hosszútávon. Az, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű ételt fogyassz, nem lehetetlen vállalkozás, csak némi odafigyelést kíván tőled a mindennapokban.

 

OLVASD EL ÉTRENDDEL KAPCSOLATOS TANÁCSAINK!

 

A megfelelő étrendet egészítse ki a rendszeres mozgás!

A fogyást úgy érheted el, hogy kevesebb kalóriát viszel be a szervezetedbe és mellette rendszeresen mozogsz is. Nem mindegy azonban, hogy a kevesebb kalória alatt mit értesz –a szervezeted számára nagyon fontos, hogy megfelelő mennyiségű vitamin, ásványi anyagot és antioxidánst vigyél be nap-mint nap a megfelelő működéséhez.

 

Vegyük górcső alá az antioxidánsokat!

1: Az antioxidánsokat két csoportra bonthatjuk- az egyik csoportját a szervezet képes önmaga előállítani, más ásványi anyagok bevitelével.

2: Másik típusuk, így az exogén antioxidánsok csak megfelelő tápanyaggal vihetőek be a szervezetbe – például ide tartozik a C-vitamin is.

Az antioxidánsokban gazdag diétába jól beilleszthetőek a gyümölcsök, a növényi olajok, hal, tenger gyümölcsei, zöldségek néhány gabonaféle is. A legfontosabb forrásai azonban egyértelműen a zöldségek.  Az antioxidánsok hatása kapcsolatban áll a gyümölcsök és zöldségek színével is – minél színesebben táplálkozik valaki, annál több antioxidánshoz jut a szervezete – így kevesebb alkalommal lesz beteg, jobb az általános közérzete.

Mellesleg, az antioxidánsok felelősek azért is, hogy serkentsék a test természetes zsírégető képességét. A hízáshoz, pontosabban a hasi zsírréteg felhalmozásában nagy szerepe van a különböző gyulladásoknak. Egy kutatás keretében 328 önkéntest vizsgáltak meg, akiknél kimutatható volt, hogy az elhízás mögött, a szervezetben fennálló gyulladás áll a háttérben, egyesek pedig már a korai cukorbetegség jeleit is produkálták. Ezért is kiemelten fontos, hogy az egészséges táplálkozás mellett, rendszeresen járjunk el a különböző szűrésekre!

 

antioxidánsokban gazdag alapanyagokat

Illeszd be mindennapi étrendbe az antioxidánsokban gazdag alapanyagokat!

 

Miért ne illeszthetnéd be a mindennapi mozgást a napirendedbe?

Ha beiktatod az étrendedbe a kellő mennyiségű zöldséget és gyümölcsöt már nagy lépést tettél az egészséged megóvása érdekében – további prevenciónak pedig a mozgás az, ami igazán ajánlott, akár otthon végezhető edzésformákkal is. Rendelj házhoz futópadot!
A mai, felgyorsult és modern világban nem számít ördöngösségnek a futópad bérlés – időt és pénzt spórolhatsz meg, nem beszélve a saját kényelmed biztosításáról!

 

futópad bérlés napi mozgáshoz

A futópad bérléssel biztosíthatod a napi mozgás mennyiségedet!


TEKINTSD MEG FUTÓPADJAINKAT!