Tel: +36 30 574 5859 E-mail: fitnessgepberles@gmail.com

Szobabicikli, elliptikus gép és futópad bérlés

Facebook

A futópad mint személyi edző

2017. október 26
3890
A futópad mint személyi edző futópad bérlés

Az edzőterembe nem tud mindenki eljutni vagy nem is akar. Az időhiány ellenszere, ha futópadot bérlünk, így rengeteg időt spórolhatunk meg. Ráadásul a személyi edzőről sem kell lemondanunk. A megoldás egyszerűbb, mint gondolnád!

Futópad bérlés – a legjobb személyi edző

Sokan elképzelhetetlennek tartják, hogy az otthoni edzés is lehet olyan hatékony, mint az edzőtermi, pedig így van. Egy kellően megválasztott futópad kiválóan edzi testünket. Ezen kívül pedig hatalmas előny, hogy akkor mozoghatunk, amikor időnk engedi, és amikor szeretnénk. Közben pedig zenét is hallgathatunk vagy nézhetjük a kedvenc sorozatunkat. 

A futópad bérlés a legjobb személyi edző – a futópad programjait mindenki a saját igényei szerint szabhatja meg. Beállíthatjuk a futás teljes hosszát, idejét, távolságát, intenzitását, az elégetett kalória mennyiségét és a futópad dőlésszögét. Az előre beprogramozott edzéstervek jó szolgálatot tehetnek és igazán hatékonynak is bizonyulnak. Fontos, hogy mindig folyamatosan és egyenletesen növeld a terhelést, hiszen könnyen meghúzhatod az izmokat! 

Így lehet még inkább a saját edződ a futópad

Amiatt sem kell aggódnod, hogy felszökik a pulzusod. Egy pulzusmérő övvel csak meg kell adni a pulzus tartományát, és a futópad automatikusan úgy állítja be a dőlésszöget, illetve a sebességet, hogy a megadott tartományban maradhasson a pulzusod. Ezt hívják pulzus kontrollált edzésnek. Így tényleg olyan, mintha a saját személyi edződ lenne a futópad!

A futópad bérlés tehát számos előnnyel rendelkezik, és mégsem kell egy személyi edző napirendjéhez igazodnod. Akkor edzhetünk, amikor akarunk ( akár éjszaka is ). A futópad igazán hatékony kalóriaégető, és az ízületeknek sem olyan megterhelő, mint a szabadtéri futás. Továbbá bármilyen időben futhatunk, hiszen az időjárás nem befolyásolhatja az eltervezett mozgásunkat. 

A saját személyi edző házhoz jön: a futópad bérlés egyszerű és kényelmes megoldás a mozogni vágyóknak. Ráadásul hatékony edzéstervet állíthatunk össze, amellyel igazán egészséges életmódot folytathatunk.