Tel: +36 30 574 5859 E-mail: fitnessgepberles@gmail.com

Szobabicikli, elliptikus gép és futópad bérlés

Facebook

SZEMÉLYI EDZŐVEL AZ ÁLOMALAKÉRT

2018. március 22
3411
személyi edző futópad bérlés

SZEMÉLYI EDZŐVEL AZ ÁLOMALAKÉRT


De mégis, miben segíthet egy személyi edző?

A személyi edző egy szakember. Tudása legjavát adja, nemcsak az edzés terén, de az étrend összeállításában is. Tudja, hogyan motiváljon, hogyan hozza ki belőled a lehető legtöbbet, segít, támogat –ezek a jó személyi edző tulajdonságai.

 

személyi edző futópad bérlés

A személyi edző elsősorban a te igényeidet veszi alapul az edzésterv kialakításakor.


Hogyan kezdődik meg a munka egy személyi edzővel?

A személyi edző elsőként is konzultációt tart veled, ahol együtt felméritek, hogyan és miként érheted el a célodat.  A gördülékeny közös munka érdekében kidolgoz számodra egy edzéstervet, illetve egy étrendet is, egyeztettek az edzések számát illetően. A jó edző minden apró részletre kitér – bár sokan nem említik, de a lelki kapcsolat is fontos az edződdel, hiszen úgy tudja a lehető legtöbbet kihozni belőled, ha ismer!

 

A személyes edzésterv bemutatása és megtervezése

Az edző egyik legfontosabb missziója az, hogy átadja a tudását, pontosan és precízen mutassa be az elvégezendő feladatokat, korrigálja az esetleges helytelen mozdulatokat –a te saját érdekedben! Az edzéstervek, amiket egy személyi edző készít, nem csupán egy online összeválogatott feladatsor, hanem személyre szabott edzésterv, ahol a vendég adottságaihoz mérten készült el. Az étrend is pont ilyen – bár az edző nem dietetikus, mégis képes átlátni azt, hogy bizonyos célok mit kívánnak az étkezés terén – ez jóval több, mint egy egyszerű clean eating.

 

edzés személyi edzővel

A személyi edző munkája nemcsak a fizikai erőnléted javításából áll.

 

Vajon neked is szükséged van egy ilyen szakember segítségére?

Ha úgy érezzük, hogy nem vagyunk elég motiváltak, vagy túl nehéznek érezzük az edzésbe egyedül belevágni, akkor mindenképp érdemes felkeresni egy személyi edzőt. Nem muszáj természetesen elsőre dönteni – több személyi edzőt is meglátogathatunk, konzultálhatunk velük, hiszen fontos, hogy jó edző-kliens kapcsolat alakuljon ki.

 

edzés önállóan futópad bérlés

Ha már biztos vagy benne, hogy be tudod tartani az edzéstervet, úgy önállóan is edzhetsz.


Ha már otthonosan mozogsz a gépek között, illetve úgy érzed, hogy új mérföldkövet is célul tűzhetsz az edzésed terén, akkor már otthon is magabiztosan edzhetsz – ehhez nyújt segítséget a futópad-bérlés!