Tel: +36 30 574 5859 E-mail: fitnessgepberles@gmail.com

Szobabicikli, elliptikus gép és futópad bérlés

Facebook

Jojó effekt: fogyás-hízás havi szinten

2018. május 03
3383
jojó effekt kijátszássa rendszeres mozgással, futópad bérléssel

A jojódiéta lényege, hogy testsúlyunk hol növekszik, hol csökken egy bizonyos, főként rövid időn belül, ami valljuk be nem túl egészséges.

 

Fogyókúra: csak ésszel szabad nekikezdeni!

Attól, hogy diétába fogunk, hogy megszabaduljunk a makacs kilóktól, a szervezetünk még ugyannyi kalóriát fog kérni, mint eddig – ha kevesebbet fogyasztunk, tehát éheztetjük magunkat, akkor a szervezet úgynevezett riadókészültségbe fog állni és a jelenlegi tartalékainkat (ami nem csak zsír, hanem izom is!) felemészti a helyes működés fenntartása érdekében.

Minél lassabban fogy valaki a súlyából, annál nagyobb esély arra, hogy az izom a helyén marad, sőt a mozgással még fejlődik is az izomcsoport. Ne felejtsük el, hogy az izom többet nyom, mint a zsír!
Gyors fogyás, mozgás nélkül – egyenes út a jojó effektusig.

 

rendszeres mozág futópad bérléssel

Igyekezzünk kiegyensúlyozott étrenddel és rendszeres mozgással megtámogatni a diétánk!

 

Hogyan kerülhető ez el?

 Elsőnek is, ne akarj hirtelen, egyszerre megszabadulni a feleslegtől. Ha olvasol valami csodadiétáról, amely heti 2-3 kg fölöslegtől szabadít meg, azzal valami bizony nem stimmel. Heti egy kg az elfogadható.

Rendszeresen sportolj – persze, tudjuk, nehéz elkezdeni. Az idő is van, hogy ellenünk játszik, az időjárás sem megfelelő, nincs meg a kellő önbizalmunk ahhoz, hogy edzőterembe menjünk vagy épp segítséget kérjünk. Nos, erre is van megoldás – manapság divatossá válik az otthoni edzőtermek létrehozása. Nem kell elkeseredni, ezek nem olyan nagy anyagi költséggel járnak – egypár súlyzó, ugrókötél, szobabicikli vagy futópad. Ha nincs akkora keretünk rá, akkor sincs gond –a futópad bérlés, vagy más edzőtermi gép bérlése otthonunkban elérhető dolog. A kiszállítást követően összeszerelik számunkra és el is látnak minket sok hasznos infóval.

 

TEKINTSD MEG FUTÓPADJAINKAT!

 

ne adjuk fel használjuk kitartóan bérelt futópadunkat

Nem szabad feladni az első megtorpanásnál, ha nem veszítünk súlyunkból a megtervezett ütemben!

 

Javasoljuk az 5 adagban való étkezést!

A reggeli, a tízórai, ebéd, uzsonna és vacsora, vagyis az ötösfogat, amely bőségesen ellátja szervezetedet kellő mennyiségű energiával és tápanyaggal. Ha bizonytalan vagy abban, hogy étkezésed megfelelő, bátran kérj segítséget dietetikustól, aki segíthet elkészíteni számodra egy megfelelő étrendet, vagy akár egy személyi edző is kiváló ötletekkel szolgálhat, de ha azonnali tanácsadásra vágysz: olvasd el idevonatkozó cikkeink!

 

ÉLETMÓDVÁLTOZTATÁSSAL KAPCSOLATOS TANÁCSAINK

címkék: