Tel: +36 30 574 5859 E-mail: fitnessgepberles@gmail.com

Szobabicikli, elliptikus gép és futópad bérlés

Facebook

Frissítő és egészséges: három szuper gyümölcsturmix

2018. július 04
4015
zsírégető gyümölcsturmixok

Alig vártuk már, hogy nyár legyen, hiszen végre telis-tele van a piac ezerféle vitamindús gyümölccsel. Hoztunk neked három zsírégető smoothie receptet, amelyek nem csak hűsítőként szolgálhatnak, de fogyókúra idején is nyugodtan fogyaszthatod ezeket például vacsora helyett is. Nem szabad azonban elfelejtened, hogy hiába az egészséges étkezés, ha nem mozogsz semmit, nem várhatsz tökéletes eredményt! Ha nincs időd edzőterembe járni, a futópad bérlés tökéletes megoldás lehet számodra, de mielőtt elmerülsz az edzésben, nézzük azokat az ínycsiklandó turmixokat!

 

Áfonya és banán, a napindító páros


Tökéletes választás lehet reggelire, ha összemixelsz egy marék áfonyát, egy banánt, egy bögre tejet és megbolondítod egy kis fahéjjal. Az áfonya tele van vitaminokkal és antioxidánsokkal, a banán pedig magas szénhidráttartalmának köszönhetően gondoskodik a megfelelő energiaellátásodról.

 

Dinnye, a nyár kedvence


A nyár nem telhet el dinnye nélkül. Turmixként kipróbáltad már ezt a gyümölcsöt? Mindössze fél kg magozott görögdinnyére, egy citrom levére, illetve egy pici vízre van szükséged és már fogyaszthatod is a mennyei italt!

 

A dinnye sokak abszolút nyári kedvence

 

Málna, a kalóriaszegény


A málna jó barátunk lehet a fogyókúra idején, hiszen 100 grammja mindössze 29 kalóriát tartalmaz. Ha kipróbálnál egy ízletes, ámde kalóriaszegény finomságot, turmixolj össze két marék málnát fél pohár zsírszegény joghurttal, valamint fél pohár zsírszegény tejjel! Ugye milyen isteni?

A zsírégető turmixok és egészséges ételek fogyasztása mellett ne feledkezz meg tehát a mozgásról sem! A futópad bérlés segítségével otthonod nyugalmában a saját tempódnak megfelelően edzhetsz az egész testedet átmozgatva, amikor csak akarod!


Elnyerték tetszésedet turmix receptjeink?
Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők se essenek a nyári hőség áldozatául!


címkék: