Tel: +36 30 574 5859 E-mail: fitnessgepberles@gmail.com

Szobabicikli, elliptikus gép és futópad bérlés

Facebook

Étrenddel a fogyásért

2017. december 21
3455
diétás étrend a fogyáshoz

Elsőre mindenki kerüli ezt a témát, hiszen alapvetően azt gondolják, hogy egy minimális mozgás pont elég a fogyáshoz – azonban ez óriási tévedés!  Az aktív mozgás mellett szükséges az étrendünk teljes restaurálása – kérjük ki bátran akár dietetikus tanácsát is ehhez! Ha megvan a maximum napi kcal bevitel, sokkal egyszerűbbé válik a dolgunk, hiszen az interneten számos kalóriatáblázat fellelhető, így vissza tudjuk magunkat ellenőrizni a napi étkezések során.

Általános meglátás, hogy a diéták minden „örömforrást” kiiktatnak a hétköznapokból – a szénhidrát dús ételek, a magas cukortartalmú italok mind lehúzásra kerülnek a listáról.

 

ÍGY ÉTKEZZ OKOSAN!

 

Az alap fogyókúrás étkezés része, a kétóránkénti étkezés –így akár 5-6 étkezést is beiktathatunk egy napba. Sokan a fogyást az éheztetéssel asszociálják –hibásan! A sikeres fogyókúrát nagyban megtámogathatja a többszöri alkalommal történő, kis ételadagok elfogyasztása.

 

egészséges étrend futópad bérléshez

 

A reggeli álljon zöldségekből, gyümölcsökből, teljes kiőrlésű kenyérből, zöldséges pástétomból vagy akár halsalátából, ehhez fogyaszthatunk ízesítetlen teát, vagy vizet.

A tízórai legyen egy gyümölcs – ez lehet a kedvencünk, vagy az évszakoknak megfelelő szezonális gyümölcsök közül való.

Az ebéd –talán a leginkább gondot okozó étkezés – legyen valamiféle leves, vagy főzelék. Ha ragaszkodunk mindkettőhöz, akkor fele-fele arányban tegyük ezt meg.
Uzsonnára, legideálisabb, ha saláta és valamilyen könnyebb hús egyvelegét válasszuk.

A vacsorát a lefekvés előtt minimum 3 órával kell elfogyasztanunk, ez felépítésében és kalóriatartalmában hasonló legyen, mint az uzsonna. 
Nem kell aggódnunk, hogy a diétánk alatt nem fogyasztunk bőséges ételeket, mivel a valódi diéta lényege a mértékletesség!  Nagyon sok recept ízekben gazdag, és ugyanúgy megtalálhatóak benne a különféle húsok, mint alapelem.

Ha pedig valami igazán kényelmes, de hatékony megoldásra vágyunk a napi mozgásunkat illetően, ma már van lehetőségünk a futópad bérlésre! Otthon, napközben, munka után – a nap bármely szakában, a héten nekünk megfelelő időpontokban edzhetünk általa– kötöttségek nélkül! Nyomon követhető mozgásforma a saját igényeinkre és időnkre szabva. Mi lehet ennél egyszerűbb?

Ne feledjük a hatékony fogyás titka a tudatosság és a mértékletesség. Pár apró szabályt betartva és türelemmel magunk felé sikeres és eredményes lehet a fogyókúránk!

címkék: