Tel: +36 30 574 5859 E-mail: fitnessgepberles@gmail.com

Szobabicikli, elliptikus gép és futópad bérlés

Facebook

Amerikai elnökök és a futás : Hogyan edzenek a világ vezetői?

2018. február 07
3430
Hogyan edzenek a világ vezetői?

Amerikai elnökök és a futás:
Hogyan edzenek a világ vezetői?


Barack Obamáról nagyon sok mindent el lehet mondani, de az biztos, hogy az életvitele önmagáért beszél.  2008 októberében a Men’s Health magazinnak azt nyilatkozta, hogy heti hatszor 45 percet edz. Ez lenne a sikerének a titka? Az biztos, hogy óriási motiváció, hogy nem kell egyedül edzenie, hiszen az Obama család minden tagja együtt sportol napi szinten.

Barack Obama önéletrajzi könyvében megemlíti, hogy 22 éves korától fogva edz rendszeresen, azóta nem fogyaszt alkoholt és napi 3 mérföldet fut.
Bár nagyban hozzájárulhat jó kondíciójához a genetika, ettől függetlenül 7:30 kor már az edzőteremben van és az edzésből egyetlen egy napot sem hagy ki – ezt a motivációt tanítani kellene! Sikerét megalapozza az, hogy okosan építette fel az edzéstervét – egyik nap kardiózik a másik nap egy laza kosárlabdázás jöhet nála szóba.  Obama hitvallása a sporttal kapcsolatban az, hogy az edzés egy kiváló alkalom arra, hogy megteremtse az ember a békét és a harmóniát a teste és a szelleme között.

 

Barack Obama kosarazás közben

Barack Obama elnöksége ideje alatt sem hanyagolta el a mozgást.


Barack Obama edzése kardióval, majd egy 15 perces futással kezdődik a futópadon. Apropó futópad. George Bush 2002-ben nyilatkozta, hogy bárhová utazik a világban, mindig kell, hogy legyen egy futópad a szobájában – hihetetlen, de ez alól az Air Force One sem volt kivétel!

 

George Bush volt amerikai elnök futópad bérlés

George Bush volt amerikai elnököt mindig egy futópad kísérte az útján bárhová is ment.



Barack Obama felismerte az edzés és a kiegyensúlyozott étkezés közötti szoros összefüggéseket – ezért teljes mértékben ellenáll az úgynevezett junkfoodnak, azaz gyorséttermi kajának, étrendjébe inkább rostokban gazdag, friss gyümölcsök és zöldségek szerepelnek. Ha mégis rátör a nassolási vágy, akkor ezt protein szeletekkel és mogyorófélékkel oldja meg – egyetlen kivétel számára a karamellás csokoládé, aminek sosem tud ellenállni!

 

Barack Obama és a sort! futópad bérlés

Barack Obama a kinevezésének lejártával most még több időt szentel a sportnak.

 

Ha az Amerikai Egyesült államok elnökének sikerült, neked is fog!

Ha kedvet kaptál, hogy fuss, akkor húzd fel a nyúlcipőt és irány a legközelebbi edzőterem vagy irány egyenesen a szabadba!  Ha viszont úgy gondolod, hogy az edzőtermek nem neked való helyek, akkor fuss az otthon kényelmében – bérelj futópadot otthonra! A futópad bérlés manapság egyáltalán nem számít luxusnak, inkább egy kényelmes megoldás, amit tökéletesen be lehet illeszteni a hétköznapokba, rajtad áll, mikor pattansz fel a futópadra, hogy fuss egy kicsit lazításként, feszültségoldásként vagy edzés gyanánt!

 

Ne habozz, élvezd ki az otthoni futás előnyeit! Rendelj házhoz futópadot!