Tel: +36 30 574 5859 E-mail: fitnessgepberles@gmail.com

Szobabicikli, elliptikus gép és futópad bérlés

Facebook

A fürdőruha, ami a legjobban illik hozzád!

2018. június 28
3574
tippek fürdőruha választáshoz

Nyaralás előtt állsz? Szeretnél legjobb formádban tündökölni a tengerparton? Segítünk kiválasztani az alkatodhoz illő fürdőruhát és azt is eláruljuk, milyen gyakorlatokkal tudod kihangsúlyozni tested legszebb részeit! Olvasd el tippjeinket és légy te a strand királynője!


hogyan formáld tested

A négy női alaktípus a homokóra, az alma, a körte és a téglalap

 

Homokóra


A homokóra típusúak mell- és csípőszélessége szinte teljesen megegyezik. Ők a legszerencsésebbek az összes típus közül, hiszen nekik bármilyen fazonú és színű fürdőruha jól áll. Sportolás során azonban a test szinte minden területére koncentrálniuk kell, hogy megőrizzék formáikat. Remek választás lehet számukra a tánc, ami minden porcikájukat megmozgatja.


hangsúlyozd ki előnyös tulajdonságaidat

A homokóra alak igazán nőies idomokkal rendelkező alaktípus.

 

Alma


Az alma alkatúak a hasuknál szélesebbek, mint a test többi részén. Érdemes egyrészes fürdőruhát választaniuk. Számukra a lényeg sportolás során, hogy minden testrészüket jól megmozgassák. Ehhez remek lehet a tánc és az aerobic is.

 

Körte


A körte alkatúak felsőteste vékony, míg a csípőjük széles. Előnyös lehet, ha összepárosítanak egy sötét színű bikinialsót egy világos vagy látványosan díszített felsővel. A „körtéknek” érdemes a felsőtestük erősítésére koncentrálniuk. Csodát tehetnek velük a különböző fekvőtámasz-gyakorlatok.

 

Téglalap


A téglalap alakú hölgyek keble, csípője és dereka szinte ugyanolyan széles. Remek választás lehet számukra a mostanában oly népszerű trikini. Sportoláskor törekedniük kell a test vonalainak ívesebbé tételére. Erre teljesen jó lehet a futás, amely remekül formálja például a láb izmait. Ha nincs időd a szabadban kocogni, a futópad bérlés segíthet.


Hasznos volt számodra a cikk?
Oszd meg ismerőseiddel, és segíts nekik felkészülni a strandszezonra!


címkék: